Schwarzkopf Mad About Lengths

Mad About Lengths Split Ends helpt om gespleten punten weer te dichten. Deze complete set heb ik natuurlijk uitgebreid getest en dat is niet het enige, want ik mag ook een Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends set weggeven! Benieuwd naar de review en hoe jij kans maakt op dit pakket? Lees dan gauw verder!

Schwarzkopf Mad About Lengths

Over Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends

Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends is een set met drie producten die helpen op gespleten haar punten weer te herstellen. De producten zorgen ervoor dat je haar weer in evenwicht en in balans komt.

Deze producten zitten in de Mad About Lengths Split Ends set:

  • Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo (300ml)
  • Schwartzkopf Mad About Lengths Treatment (300ml)
  • Schwartzkopf Mad Aboutt Lengths Split Ends Fix (200ml)

De gehele set is special ontwikkelt voor lang haar.

Schwarzkopf Mad About LengthsSchwarzkopf Mad About Lengths

Stap 1. Reinig: Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo

De eerste stap is het reinigen van het haar met Schwarzkopf Mad About Lengths Shampoo. Breng het aan zoals je een gewone shampoo ook aanbrengt en focus je vooral op de haarpunten en de lengte van je haar. Laat het 1 á 2 minuten inwerken, en vervolgens spoed je het goed uit.

De shampoo is sulfaatvrij, De shampoo reinigt en verzorgt de hoofdhuid, om je haarzakjes te versterken en activeren. Hierdoor gaat je haar minder pluizen en meer glanzen. De shampoo heeft een zacht, zoete geur.

Na gebruik voel mijn haar schoon en fris aan. En normaal merk ik dat mijn haar echt behoefte heeft aan een conditioner maar dat viel mee bij het gebruik van deze shampoo.

Schwarzkopf Mad About Lengths

Schwarzkopf Mad About Lengths

Stap 2. Verzorg: Schwarzkopf Mad About Lengths Treatment

Is een haarmasker. Deze breng je aan op vochtig, schoon haar. Vervolgens laat je het 10 minuten intrekken. Meestal pak ik dan gelijk even een gezichtsmasker mee. Vervolgens spoed je het goed uit. Je haren voelen direct zacht en gevoed aan, en verdwijnt het dofheid van het haar.

Juist als je haarpunten gespleten zijn is het belangrijk om je haar goed te voeden en extra aandacht te geven. Dit masker doet dat zeker!

Schwarzkopf Mad About Lengths

Schwarzkopf Mad About Lengths

Stap 3. Style: Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix

Lat but not least het stijlen van het haar. Dat doe je met de Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix. Je sprayt het product of schoon, vochtig haar en dit hoef je niet uit te spoelen en werkt dus de hele dag door.

De spray zorgt ervoor dat gespleten haar punten weer gedicht worden. Het verbeterd je vochtniveau en je haar weer in balans komt. Ik breng de spray aan op lengte van mijn  haar en focus ook hierbij extra op de haarpunten. Vervolgens stijl ik mijn jaar verder zoals ik dat altijd doe. Ook hier ruik een een zachte zoete geur, die niet al te overheersend is.

Schwarzkopf Mad About Lengths

Schwarzkopf Mad About Lengths

In deze set en ook de set de ik mag weggeven zit een haar crunch en een haarklem. Ik heb even voor het idee mijn dochter als voorbeeld van de crunch gebruikt, die ik daarna ook kwijt was.

Schwarzkopf Mad About Lengths

Zoals ik al zei mag ik ook een set Mad About Lengths Split Ends weggeven!

Wat moet je doen:

  • Like Jamey, Haarspullen.nl en Lonneke op Instagram of Facebook
  • Deel de winactie op 1 van deze kanalen (bijvoorbeeld in je story’s)
  • Vergeet niet Jamey en Lonneke te taggen zodat ik je deelname kan zien

Ik zou het ook erg lief vinden als je nog wat vrienden en vriendinnen tagged in de winactie! De winactie loopt t/m 20 april en de winnaar krijgt een berichtje. Succes!

De Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends is online verkrijgbaar bij Haarspullen voor €35,00

Schwarzkopf Mad About Lengths

Schwarzkopf Mad About Lengths