Sally Hansen staat bekend om hun mooie en ruime assortiment van de lijn Miracle Gel. Het is een gellak is waarbij je geen lamp nodig hebt er zit namelijk een speciale Miracle Gel top coat bij. Deze zorgt ervoor dat je nagels een mooie gelfinish krijgen en lang blijft zitten. En er zijn talloze kleuren en ik laat jullie vandaag drie nieuwe Sally Hansen Miracle Gel nagellakken zien!Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – 247 Little Peony

Zo op het eerste gezicht oogt de kleur op de nagels crème kleurig wit, maar in werkelijkheid is het een hele zachte roze kleur. Persoonlijk had het pigment van het roze iets meer aanwezig mogen zijn. Maar deze kleur is wel perfect om te gebruiken als basis voor een nail art! De lak brengt heel fijn aan en ben een fan van de kwastjes van Sally Hansen. Stevig maar niet te en loopt mooi half rond afgesneden waardoor je heel gemakkelijk de lak kan aanbrengen. Little Peony dekt mooi met twee laagjes.

 

 

 

 

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – 656 Swim Upstream

Een lekker stoere en opvallende kleur, die mij doet denken aan een donker blauwe spijkerbroek. De kleur heeft iets specials niet een standaard blauwe kleur. Ook deze dekt mooi met twee laagjes en voor de gelfinish heb ik natuurlijk de bijbehorende Miracle Gel top coat erbij gebruikt.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel – Ready, Set, Run!

Aan het aantal foto’s wel te zien dat dit mijn favoriet is van de drie! Deze rode lak is helder rood met prachtige rood en gouden shimmers erin. Wat mij betreft de ideale kleur voor de kerst! Deze kleur dekte al mooi met één laag maar twee maakt het nét nog wat mooier en geeft de kleur meer diepte. Deze droogt ook vrij snel wat zeker een dik pluspunt is.

Voor welke kleur zou jij gaan?

Sally Hansen Miracle Gel is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat en Bol.com voor €11,99 per stuk en Miracle top coat is los verkrijgbaar voor €11,99