Iedereen kent Jean Paul Gaultier wel van de bijzondere “body” bottles. aar sinds kort heeft Jean Paul Gaultier Scandal uitgebracht. Een nieuwe geur, met een compleet nieuw flesje. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

Jean Paul Gaultier is iemand die niet bang is voor een schandaal. Zo heeft hij Madonna haar bijzondere borsten gegeven waar heel de wereld in rep en roer over as en geeft hij mannen rokken op de catwalks. Kort om, een persoon die zelf ook graag de grenzen opzoekt. Dus waarom zou hij dat niet ook doen bij zijn nieuwe geur Scandal! En ik heb het geluk dat ik hem niet alleen mag testen maar ook mag weggeven van Parfumania.nl.

Hoewel ik stiekem had verwacht dat het iconische flesje wel weer terug zou komen is JPG dit keer toch voor een ander design gegaan. Dit keer staan namelijk de benen centraal. Bij de kleinere verpakking is dit in de vorm van een hangertje aan de fles, maar er zijn ook flesjes waarbij de benen op de dop verwerkt zitten. De flacon is verder niet mega bijzonder, maar dat maakt niet uit want de geur is dat absoluut wel!

Mensen die mij kennen weten dat ik niet altijd te springen sta voor de wat “zwaardere” geuren. En het is al snel wat zwaarder voor mij sinds mijn zwangerschap. Ik moest dan ook eerst even wennen aan de nieuwe Jean Paul Gaultier Scandal. De geur is vrouwelijk, verleidelijk en heerlijk zoet. Je hebt enkel maar 1 pufje nodig want de geur blijft erg lang en sterk hangen.

Topnoten: honing en gardenia
Hartnoot: honing
Basisnoten: honing en patchouli

WIN EEN 30ML EAU DE PARFUM VAN JEAN PAUL GAULTIER SCANDAL!

Over 2 weken zal ik de winnaar bekend maken via een PB of Mailtje. Succes allemaal!

Jean Paul Gaultier Scandal blijft lekker de hele dag ruiken en is niet te intens maar zeker wel aanwezig. Naar mate de dag vordert vermengt de geur zich lekker met je eigen geur. De eau de parfum is onder andere in 30ml te koop bij Parfumania.nl vanaf €44,95.

Ken jij Jean Paul Gaultier Scandal al?

Handtekening Jamey