Treatments Mayahana

Hoog tussen China en India ligt het Koninkrijk Bhutan, dat ook wel door de inwoners Mayahana wordt genoemd. Vanaf  de 17e eeuw  tot een paar jaar terug was het verboden voor buitenlanders. Hierdoor zijn de oude mystieke rituele en tradities goed bewaard gebleven. Treatments Mayahana is een heerlijke frisse geurende en ontspannende lijn waar ik jullie vandaag meer vier producten van ga laat zien, kijk je mee!

Treatments Mayahana

Treatments Mayahana

Over Treatments Mayahana

Geluk, liefde en voorspoed zijn in Bhutan heel belangrijk wat je ook ervaart in deze heerlijke lijn. Mayahana Treatments heeft de oude rituele in een nieuw jasje gestoken. Geniet van de frisse lente geur met hydraterende werking.

Treatments Mayahana

Sea salt body scrub

Het fijne zout uit de oceaan maakt de huid zijdezacht en egaal. Door de scrub met een ronddraaiende beweging aan te brengen bevordert je de doorbloeding. Ik gebruik de scrub op een vochtige huid en spoel het daarna goed af. Voor een zachte scrub ervaring kan je er ook een olie aan toevoegen eventueel. De geur doet me denken denken aan de lente, heerlijk fris en zoet. Je merkt direct dat op een zachte manier de dode huidcellen verwijderd zijn en de huid zacht en soepel aan voelt. Ook kan je deze body scrub toevoegen aan badwater voor een heerlijk geurend en ontspannen badmoment.

Sea salt body scrub is verkrijgbaar bij Treatments voor €6,95

Treatments Mayahana

Body oil

Dit is een heerlijk geurende body & massage olie op basis van amandel en abrikozenpitolie die de huid verzacht, voedt en beschermt. Hiermee ervaar je de frisse zoete geur van de lente in het mystieke Bhutan. Ik breng eerst een kleine hoeveelheid aan op mijn handpalmen, en verwarm het door de handpalmen tegen elkaar te wrijven. Tenslotte masseer ik de olie in op mijn huid tot het volledig is opgenomen. Omdat je merkt dat de olie niet je huid afsluit voelt het extra lekker aan. Door de verschillende combinatie van oliën voelt de huid gehydrateerd en zacht aan, ook ideaal voor droge plekken. Argan olie beschermt de huid tegen vrije radicalen en vertraagt de huidveroudering.

De body oil is verkrijgbaar bij Treatments voor €8,75

Treatments Mayahana

Hair & body shower foam

De Mahayana Hair & Body showerfoam is een royaal 2 in 1 product met een luchtige structuur. De foam is een milde reiniging die door de extra toevoeging van Aloë Vera extra verzorgend en verzachtend is voor huid en haar. Ik breng de foam aan op een vochtige huid, de zijdezachte schuim laat zich makkelijk verdelen. Daarna spoel ik het goed af onder een warme douche. Door de luxe, frisse geur ervaar je een een ontspannen douchebeleving. Ook is de foam verrijkt met raapzaadolie dat zeer geschikt is voor de ouder wordende huid.

Hair & body shower foam is verkrijgbaar bij Treatments voor €8,50

Conditioner

Deze conditioner is geschikt voor alle haartype. Ik breng het aan nadat ik mijn haren heb gewassen. Ik masseer het goed in op het vochtige haar het laat het 2 min inwerken. Daarna goed uitspoelen met als resultaat heerlijk zacht. Ik vind de conditioner de ritueel helemaal compleet maken.

De conditioner is verkrijgbaar bij Treatments voor €8,75

Perruque Colorée Lace Wig 2019

Inmiddels is dit de tweede lijn die ik jullie laat zien en Mayahana lijn is echt mijn favoriet. Ik ga zelf nog hiervan zeker de bed & body mist aanschaffen! Overigens hebben ze naast al deze losse producten ook cadeau boxen te koop in twee verschillende maten, leuk voor onder de kerstboom!

De Treatments Mayahana lijn en de andere lijnen zijn online verkrijgbaar bij Hair LossTreatments

Ben jij meer van de frisse of warme geuren?