Heb je net je tuin helemaal af, komt het koude weer er weer aan.. Het is nu van groot belang dat je tuin winterproof wordt gemaakt, voordat er planten of meubels sneuvelen. In dit artikel help ik je op weg met een aantal handige tips!

Planten en potten

Wanneer je erop hebt gelet om speciale planten en potten voor buitengebruik aan te schaffen, hoef je hier niet meer naar om te kijken. Heb je echter gevoeligere planten en potten, dan kun je deze beter even binnen zetten. Zeker wanneer het gaat vriezen! Het zou natuurlijk enorm zonde zijn wanneer je planten en potten kapotvriezen. Kijk hier even goed naar!

Tuinmeubelen

Heb jij al speciale tuinmeubelen die tegen de kou kunnen? Of ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe set? Kijk dan eens naar Design tuinmeubelen. Design tuinmeubelen staan bekend om de topkwaliteit én om het strakke design. Of je ze nu nog even binnen bewaart, of toch al buiten plaatst. Tuinmeubelen zijn onmisbaar in een tuin die af is. Mijn favoriete tuinmeubelen zijn de Design tuintafels. Een tuintafel hoort thuis in een tuin! Perfect om in de zomer aan te eten en om in het najaar de dag te starten met een kop koffie.

Design voor in je tuin

Je kunt jouw tuin zo design mogelijk maken. Persoonlijk ben ik dol op het merk Extremis design. Extremis is een Belgisch designmerk, wat zich kenmerkt door de outdoor collectie. Of je nu op zoek bent naar een parasol, een tuinbank of een tuintafel: Extremis heeft een ruim assortiment! Ik werd spontaan verliefd op de Extremis Anker Picknicktafel. Het lijkt mij ontzettend gezellig om hier in de zomer samen aan te eten, maar ook in de winter kan deze gezellig blijven staan. Zeker wanneer we even buiten spelen met de hond en wij er graag even bij blijven zitten.

Hoe maak jij jouw tuin winterproof?