Sally Hansen introduceert een nieuwe lijn met 38 nieuwe kleuren die ter gelijke tijd ook verzorgend voor de nagels is en verrijkt is met arganolie. Perfect voor nagels die zwak en beschadigd zijn. Ik laat jullie vier kleuren zien vandaag met de bijbehorende top coat en Nail & Cuticle Oil , kijk je mee!

Over Sally Hansen Color Therapy

Eindelijk een prachtige Color That Cares While You Wear“. De eerste Sally Hansen nagellak die een rijke kleur combineert met verzorgende arganolie in 38 verschillende kleuren. Deze lijn is ideaal voor vrouwen die hun nagels intens willen verzorgen en ter gelijke tijd hun nagels voorzien willen hebben van een mooie intense kleur.

Bij deze nieuwe lijn heb je geen base coat nodig waardoor de oliën direct in contact komen met de nagel.

Binnen de Color Therapy zijn er 3 verschillende kleurpalette:

  • Nude kleuren – Elegante en gewaagde neutrale tinten voor de perfecte glanzende finish.
  • Roze/koraal – Diepe en ingetogen roze tinten voor de perfecte kleur
  • Rijke tinten – Krachtige diepe tinten met een stralende impact

Op alle swatches heb ik twee laagjes aangebracht.

Je manicure maak je natuurlijk helemaal compleet met de Color Therapy Top Coat en Nail & Cuticle Oil die beide ook verrijkt zijn met arganolie. De top coat zorgt voor een mooie glossy finish en een mooi langdurig resultaat. De Nail & Cuticle Oil is erg fijn om de nagelriemen zacht en soepel te houden waardoor de conditie van de nagel ook verbeterd.

Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

240 Primrose and Proper

Deze kleur is één van de lichtste uit de roze/koraal lijn van Sally Hansen. Het is een roze kleur, die ook iets van een vleugje oud roze heeft. De lak laat zich heel gemakkelijk aanbrengen op de nagel en bij 1 laag merkte ik al direct hoe intens de kleur is.

Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

320 Aura’nt You Relaxed?

Op deze foto oogt de kleur wat naar oranje. Het is een koraal kleurige lak die erg mooi afsteekt bij de huid.

Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

290 Pampered in Pink

Echt een zomerse roze kleur is dit en het maakt de tint van mijn huid een stuk bruiner. Het kwastje van Sally Hansen werkt fijn en stevig.

Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

280 Robes and Rosé

De laatste kleur die ik jullie wil laten zien deze paars/roze kleurige lak verrijkt met mooie shimmers, wat deze nagellak een luxueuze uitstraling geeft. De kleur van de shimmers zijn fuchsia roze wat goed afsteekt bij de basiskleur.

Ik heb vijf dagen Sally Hansen Color Thearpie Primrose and Proper op mijn nagels gehad. En het zag er na vijf dagen nog net zo mooi uit als toen ik het net op gedaan had. Ik was bang dat wellicht de kleur zonder base coat in mijn nagel zou trekken maar na het verwijderen zag ik dat het helemaal niet zo was. Mijn nagels voelde gehydrateerd aan. Ik ben verkocht aan deze nieuwe lijn. De kleuren zijn geweldig maar de verzorging doet het hem echt!

Sally Hansen Color Therapy is vanaf half februari te koop. Alle producten die ik hier heb laten zien uit de Color Therapy zijn verkrijgbaar voor €10,99 per stuk.

Let jij op of je nagellak verzorgend is of niet?