Aan accessoires kan je nooit genoeg hebben. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik weer wat nieuwe items mocht uitzoeken bij Brandfield. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe Ted Baker tas? Of wil je meer weten over het prachtige armbandje van Mi Moneda? Lees dan snel verder.

Van de bekende webshop Brandfield mocht ik twee prachtige items uitkiezen. En toen ik in Londen de winkel van Ted Baker tegen kwam was ik op slag verliefd. Ik heb dan ook direct bij Brandfield de Caisey Clutch besteld. De clutch bestaat uit 1 vak waar je alles in kwijt kan en heeft ook een apart hengsel. Ik was eigenlijk bang dat het hengsel niet zo fijn zou zijn omdat ik alleen maar ketting zag maar toen ik de clutch binnen kreeg bleek er in het midden ook een stuk leer te zitten wat een stuk fijner voelt om je schouder. Echt heel goed bedacht dus!

De details van de Ted Baker tas zijn echt geweldig. Zo zijn alle metalen delen van de tas rosé goud en zit er zelfs op het strikje een mooi metalen plaatje om het af te maken. De clutch is niet heel erg groot, maar om je een idee te geven, mijn telefoon, powerbank en pasjes passen er makkelijk in.

Naast de super leuke clutch mocht ik ook nog een sieraad uitzoeken. En zoals jullie allemaal weten ben ik gek op armbandjes en koos dan ook voor deze prachtige armband van Mi Moneda. Helaas is de Cambio Karma armband niet meer te koop bij Brandfield, maar ik ben er zo enorm blij mee! Hij past niet alleen leuk bij deze clutch maar ook perfect bij mijn nieuwe rosé gouden sneakers.

Ik ben helemaal klaar voor mijn volgende outfit shoot, wil je dus weten hoe ik deze items style? Houd mijn blog dan zeker in de gaten!

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinsten?

Handtekening Jamey