Een nieuwe frisse, moderne en levendige parfum, ik heb het over de nieuwe CK All van Calvin Klein. Benieuwd naar deze nieuwe parfum? Lees dan snel verder!

Calvin Klein is ontzettend goed in het maken van lekkere unisex geuren. Denk maar aan de CK One, een regelrechte hit als je het mij vraagt. Nu is daar eindelijk weer een nieuwe variant. Namelijk de CK All. Een heerlijke variant op de CK One geur. De flacon lijkt wel heel erg op zijn voorganger. Hij heeft alleen een ander kleurtje. Verder is hij net als de voorganger net zo onhandig, er zit weer geen afsluitbare dop bij. Wel een verstuiver maar goed, ik ga hem op deze manier dus nooit meenemen in mijn tas.

CK ALL

Er zijn al ontzettend veel CK One unisex geuren uitgebracht, maar nu begint er een nieuw hoofdstuk bij CK One. CK All, geheel voor de nieuwe generatie.Het iconische parfumeursduo Alberto Morillas en Harry Fremont hebben jaren geleden de parfum CK One ontwikkelt en deze vond ik ook al heerlijk. Hij is alleen wel iets complexer dan de nieuwe geur. Deze past iets meer bij 2017.

Topnoten ♥ bergamot, mandarijn en grapefruitbloesem
Hartnoten ♥ paradisone, coronal, lilyflore en rabarber
Basisnoten ♥ amber, muskus en vetiver

Hoewel CK All een unisex geur is ben ik van mening dat dit meer een geur voor Bram is. Hij houd erg van frisse citrus geuren en ik denk dan ook dat deze geur meer geschikt is voor hem dan voor mij. Ik ben zelf iets meer fan van frisse bloem geuren. Ondanks dit is het wel echt een lekkere geur voor de lente. CK All is vanaf half februari 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein fragrances parfumerieën en warenhuizen. De flacon van 50 ml kost €36,12 en 100 ml kost €49,45.

Ben jij al bekend met een van de unisex geuren van Calvin Klein?

Handtekening Jamey