Wie ooit heeft geroepen dat goedkoop wel eens duurkoop kon zijn had gelijk. Ik heb nu nog geen jaar geleden onze eettafel aangeschaft en hij is nu al lelijk aan het worden. Tijd om eens op onderzoek te gaan voor een nieuwe eettafel. Kijk je mee?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat wij niet heel erg vaak aan tafel eten. Hij staat er dus eigenlijk meer voor decoratie dan dat we er ook echt aan eten. Toch vind ik een huiskamer zonder eettafel niet gezellig en om die reden hebben we toch een (dachten wij) mooie tafel voor een spot prijs gekocht bij de Leenbakker.

Normaal hebben wij niet heel veel te klagen over dit soort winkels. Maar de kwaliteit van deze tafel was helaas niet zo goed want nu we een jaar verder zijn zit de tafel vol krassen die er niet meer uit kunnen en is hij al niet meer zo stevig als hij was. Het is een prima tafel voor tijdelijk. Maar helaas niet voor op langer termijn.

Dus, tijd om eens op zoek te gaan naar een mooie tafel. Ik houd van strak, gezellig, wit/frisse kleuren maar daarentegen houd ik ook van robuuste tafels. Ik kwam dan ook snel terecht op robuustetafels.nl. Hier hebben ze niet alleen hele stoere tafels maar ook mooie strakke tafels die helemaal bij onze smaak passen.

Wat ik vooral erg mooi vind zijn de tafels met een stalen kruispoot. Dit ziet er niet alleen strak uit maar heeft ook het warme van het hout. I really love it! Nou komt alleen de volgende uitdaging. De ruimte is niet heel erg breed waardoor we echt een kleine tafel zoeken tussen 1.40 en 1.60. Vaak kom je dan toch uit op maatwerk dus daar moeten we nog maar even rustig voor gaan sparen.

Wat vind jij van deze eettafels? Welke heeft jouw voorkeur?

Handtekening Jamey