Maanden hebben we ons er op verheugd. Maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! De kleurrijke editie van de Huishoudbeurs is 18 februari van start gegaan en samen met Judith hebben wij het Instagram account van de Huishoudbeurs overgenomen het hele weekend. Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder.

De dag begon al erg vroeg voor mij. Om 7.30 uur zat ik in de auto richting Ede om Judith op te pikken. We moesten om 10:00 uur aanwezig zijn op de Huishoudbeurs en gezien ik Judith een beetje ken ben ik net even wat eerder gegaan zodat we zeker weten op tijd zouden zijn. Gelukkig waren we op tijd aanwezig want we wouden uiteraard de opening niet missen.

Na de opening hebben we allerlei leuke dingen gedaan en gezien. Meer hierover zie je in de eerste vlog die Judith en ik samen hebben gemaakt.

YouTube video
YouTube video
Mocht je benieuwd zijn naar het verslag van judith klik dan hier!

Na de eerste hele lange dag zijn we uiteindelijk vertrokken richting het Fletcher Hotel in Amsterdam. Gelukkig was dit maar 10 minuutjes rijden dus we waren er zo. Eenmaal in de kamer vielen onze monden open. Een douchebuis midden in de kamer, een uitzicht waar je u tegen zegt en ook nog eens een heerlijke fles champagne! Als Bram en ik ooit weer een keer een weekendje weg gaan is dit zeker weten het eerste hotel op ons lijstje.

Fletcher Hotel

Deze prachtige bubbels kon je door een glazen wand in het Fletcher Hotel zien. Prachtig toch!?

De ochtend er na moesten we weer vroeg op voor het ontbijt. We moesten nog voor vertrek ook nog wat foto’s maken van onze outfits, de kamer en uiteraard ook het prachtige ontbijt buffet.

Klaar voor ons ontbijtje op de hoogste verdieping! Je zou maar hoogtevrees hebben..

Hmmm lekker he!

Met vitamientjes de dag goed beginnen.

Breakfast of champions!

En uiteraard hoort er ook een bakkie koffie bij!

Om kwart voor 11 waren we klaar en zijn we snel naar de Huishoudbeurs vertrokken om onze VIP dag te beleven op de beurs. Voor echt die hard HHB fans is de VIP dag echt een aanrader. Je krijgt onder andere een glaasje bubbels, hebt toegang tot een hele fijne rustige VIP ruimte en je krijgt zelfs een lekkere massage. Zo word een dagje huishoudbeurs echt een beleving.

Wij hebben het echt ontzettend leuk gehad afgelopen weekend. Mocht je nog wat leuks willen doen deze week, ga dan zeker even op de beurs een kijkje nemen. De huishoudbeurs is nog tot 26 februari. Liever volgend jaar gaan? Vanaf 1 maart begint de Early Bird Ticket verkoop voor de Huishoudbeurs in 2018!

 

Ben jij ook naar de Huishoudbeurs geweest?

Handtekening Jamey