Met de feestdagen om de hoek is het ook weer tijd om prachtige accessoires te scoren om je party outfit compleet te maken. Ik vond een aantal pareltjes bij Bijou Brigitte die ik jullie dolgraag wil laten zien. En om het nog leuker te maken geef ik 3 setjes weg! Lees je mee?

Dat ik dol ben op rosé gouden sieraden zal jullie vast niet zijn ontgaan. Ik ben gek op deze trend en vind het net een tikkeltje warmer ogen dan zilver en goud. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de setjes die ik jullie ga laten zien allemaal rosé kleurig zijn.

sam_7576

Als eerste wil ik jullie graag de elegant Cat’s eye statement ketting laten zien. Het is echt een eyecatcher die je outfit helemaal afmaakt. De ketting is ingelegd met licht roze steentjes en cat eye steentjes. Je zou denken dat hij heel zwaar is, maar dat valt gelukkig enorm mee. Een simpele outfit word in een keer glamorous! Ik ben er echt verliefd op, en voor €17,95 kan je hem toch ook niet laten liggen?

sam_7583

De tweede ketting die ik vond vooral erg leuk voor de kerst. De ketting is gemaakt van allemaal kleine balletjes in verschillende roze tinten. Het deed me een klein beetje denken aan een slinger met kerstballetjes. Deze ketting is gekozen door designer Eva Lutz en haar label Minx en werd gedragen door haar modellen op de Mercedes Benz Fashion Week. De Shiny Rose ketting kost maar €9,95.

Bijou Brigitte

En een outfit is natuurlijk niet compleet zonder wat armcandy! Ik vond deze twee prachtige rosé gouden armbandjes bij Bijou Brigitte waar ik niet alleen tijdens de feestdagen blij van word maar welke ik ook met heel erg veel plezier op een normale werkdag zou rondlopen. De armbandjes zitten vol met mooie glimmende en roze steentjes. Ze maken echt je outfit helemaal af!

Bijou Brigitte

Zoals ik al zei mag ik ook nog 3 setjes armbanden t.w.v. €22,90 weggeven! Dus wil jij ook je feestoutfit afmaken met deze prachtige armbandjes van Bijou Brigitte doe dan snel mee aan de winactie!

Volg Beauty Unboxing op Facebook of Instagram
Tag 2 vriendinnen die ook het setje wilt winnen
Laat even weten dat je mee doet in de comments hieronder

Ik zal over 2 weken de winnaars bekend maken, dus vergeet niet een geldig e-mail adres te gebruiken bij de comments hieronder.

Ben jij ook zo gek op rosé gouden sieraden?

Handtekening Jamey