Afgelopen weekend ben ik een heerlijk weekendje weg geweest met mijn lieve vriend. We hebben helemaal geen zomer vakantie gehad en waren er echt even aan toe. Dus besloten we om lekker een weekendje naar Londen te gaan! Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan zeker verder.

Londen stond al heel lang op mijn bucketlist. Maar omdat het zo duur is bleef het daar ook op staan. Tot ik bij Ryanair een mega aanbieding zag. Ik kon namelijk voor 2 personen retour tickets kopen voor slechts €50! Dat laat je je dan ook geen tweede keer zeggen en we hebben direct geboekt. Nog even een hotelletje zoeken en klaar is kees!

img_3237

img_3236

img_3239

Nou dat hotelletje zoeken is nog best lastig kan ik je vertellen. We hebben alle vergelijkingssites afgezocht. Maar bijna overal kwam uit dat een Youth Hostel met gedeelde kamers goedkoper uit kwamen dan een hotelkamer voor 2. Toch is het mij gelukt om een kamer te boeken voor 2 bij het County Hotel om de hoek van het grote station Euston. En omdat ik geen hele slechts reviews las dacht ik, prima! Dat word hem!

Tot we eenmaal aankwamen in het hotel was ik erg positief gestemd. Echter toen we eenmaal de sleutel van de hotelkamer deur omdraaide kregen wij de schrik van ons leven. Alles was vies, oud of uit elkaar gevallen van ellende. Om over de schimmel op de badkamer maar te zwijgen. Hoewel het goedkoop was ben ik van mening dat dit wel heel erg onhygiënisch is voor de prijs die we betaald hebben. Dat er weinig luxe te verwachten is voor die prijs snap ik. Maar dat je de schimmel van de badkamer muur af kan schrapen gaat mij te ver. Hier komt dan ook zeker nog een staartje aan.

img_3256

Des ondanks hebben wij 3 heerlijke dagen gehad. We hebben alle highlighters gezien in Londen, zoals de Big Ben, Picadilly Circus en Buckingham Palace. Maar natuurlijk hebben we ook heerlijk gewinkeld aan Oxford Circus en Nothing Hill. En ik kan je oprecht zeggen dat Londen inderdaad helemaal omgetoverd word tot een Winter Wonderland. De etalages van de winkels zijn echt to die for!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat overigens ook een aanrader is, het St. James’s park bij Buckingham Palace. Het is echt prachtig om in rond te wandelen en er zitten ook super veel wilde eekhoorntjes die maar al te graag even komen kijken of je wat lekkers te snoepen hebt. Ook is er een prachtig bruggetje waar vandaan je een uitzicht heb naar de London Eye. Onbetaalbaar!

Zijn er dingen die je graag wilt weten over mijn tripje naar Londen? Laat het dan even weten in de comments, dan maak ik daar binnenkort een leuk artikel over!

Handtekening Jamey