Een tijd geleden ontving ik de Rimmel London French Manicure Super Gel om een mooie french manicure te maken. Het zijn de nieuwste gelnagellakken van Rimmel London waarvoor je geen lamp nodig hebt maar wel 14 dagen kan genieten van mooi gelakte nagels. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Rimmel London French Manicure Super Gel

Rimmel London French Manicure Super Gel

Rimmel London Over de Rimmel London French Manicure Super Gel

Een gepatenteerde 2 stappen systeem voor gelnagellak met een salon manicure kwaliteit.

• Step 1 Gel kleur
• 2 simpele stappen
• Geen UV lamp nodig
• Breng 1 of 2 dunne laagjes supergel kleur aan, gevolgd door een dun laagje top coat
• Droogt als gewone nagellak
• Makkelijk te verwijderen
• Inclusief 13 amazing kleuren door Kate Moss

 

Rimmel London French Manicure Super Gel

Rimmel London French Manicure Super Gel

Ik kreeg drie french manicure kleurtjes (wit, melk wit en zacht rozen) en de gel top coat van Rimmel London. Met de witte lak kan je de perfecte lijn trek op je smile rand omdat het kwastje heel dun is. Maar ik heb de lakken anders gebruikt. Ik heb een subtiele gradiënt van gemaakt. Een gradiënt houd in dat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Rimmel London French Manicure Super Gel

Ik heb de witte kleur gebruikt in combinatie met de zacht roze kleur. Met behulp van een make-up spons heb ik de witte en roze kleur in elkaar laten overlopen en al deppend op mijn nagels aangebracht. Door dit effect lijken je nagels veel langer als dat werkelijk zo is. Als laatste heb ik de speciale gel top coat van Rimmel London aangebracht. De top coat zorgt ervoor dat de kleuren verzachten. Omdat het een gel top coat is, is deze wat dikker als een gewone top coat. Ik heb enkele dagen de lak op gehad en het is niet gaan chippen.

Rimmel London French Manicure Super Gel

De kwastjes van de Rimmel London French Manicure Super Gel hebben een mooie breedte waardoor je de lak erg fijn in één keer goed kan aanbrengen. De top coat zorgt er inderdaad voor dat je lang van je mooie manicure kan genieten en daarnaast geeft de top coat ook een mooi glossy finish!

De Rimmel London French Manicure Super Gel is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €7,99 en de top coat voor €9,95

Ben jij al bekend met de Super Gel nagellakken van Rimmel London?

Handtekening Lonneke