Little Ondine nagellak

Het is altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen. Toen ik de mogelijkheid kreeg van Biocare Online om Little Ondine nagellak van hun te testen, zei ik direct ja! Ik review natuurlijk de lakjes vandaag voor jullie maken en daarnaast maak je ook kans om een setje van drie lakjes van Little Ondine te winnen. Kijk je gauw mee!

 Little Ondine nagellak

Over Little Ondine Nagellak

De formule van de Little Ondine nagellak zijn zo ontwikkeld dat je bij het verwijderen geen nagellak remover nodig hebt. De nagellakken zijn namelijk Peel off waardoor je in één enkele beweging zo de nagellak van je nagels afhaalt. Daarnaast zijn de lakken ook geurloos en natuurlijk en daardoor gezond voor de nagels!

 Little Ondine nagellak

 Little Ondine nagellak

Wat zijn de eigenschappen van Little Ondine nagellak?

  • Geen nagellak remover meer nodig door de unieke peel off methode
  • Nagellak op waterbasis
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geurloos
  • Sneldrogend
  • Waar en wanneer je maar wilt je nagellak verwijderen en nieuwe aanbrengen
  • Natuurlijke & vegan nagellak

 Little Ondine nagellak

Hoe werkt de peel off methode

De peel off methode is een gemakkelijke manier om je nagellak te verwijderen. Je trekt de nagellak er in een keer af zonder gebruik te maken van  nagellak remover, die de nagels uitdrogen. Waar en wanneer je maar wilt kun je de nagellak verwijderen om vervolgens je nagels te voorzien van een andere kleur lak.

Natuurlijke nagellak

De nagellakken Little Ondine zijn samengesteld op natuurlijke ingrediënten en is op waterbasis. Natuurlijke hars, biologische kleurpigmenten en water. Little Ondine gebruikt de beste mineralen van over de hele wereld om de meest prachtige kleur tonen te verkrijgen met een glossy glans.

 Little Ondine nagellak

 Little Ondine nagellak

Little Ondine Nagellak – Resistance

Is een grijze metallic kleurige lak. Ik was verrast over de formule van deze kleur. Ik kan zeggen dat hij al mooi dekte bij één laagje maar ik adviseer altijd min. twee laagjes. In één enkele beweging kon ik de nagellak mooi op mijn nagels krijgen. Ik denk dat deze lak ook goed te gebruiken is voor stempel nail art.

 Little Ondine nagellak

 Little Ondine nagellak

 Little Ondine nagellak

Little Ondine Nagellak – Ibiza Orange

Deze knallende oranje kleur is lekker opvallend. Het is niet mijn kleur maar dat komt omdat ik iets tegen de kleur oranje heb, niet mijn ding. De formule van deze lak is iets dunner, ik heb op de foto drie laagjes op maar zag nog steeds wel mijn nagel erdoorheen. De kwastjes van de lakken zijn mooi breed en vol waardoor het aanbrengen geen moeite kost. Beide kleuren lopen ook niet uit wat.

Over deze lak heb ik ook nog de Translucent Glossy base & topcoat aangebracht. Hierdoor hecht de kleur niet in de nagel, is de nagellak nog beter te verwijderen met de peel off formule en krijg je een prachtige glossy finish.

 Little Ondine nagellak

Ik ben zelf erg te spreken over dit merk. De pluspunten voor mijn zijn, dat de lakken natuurlijke ingrediënten bevat, het makkelijk door de peel off te verwijderen is, fijn aanbrengt en niet uitloopt.

Hoe maak je kans op een setje Little Ondine nagellak (3 stuks)

  • Like Beauty Unboxing en Biocare Online op Facebook
  • Deel het bericht openbaar op Facebook
  • Laat een comment achter en vertel waar jij dit wilt proberen

Little Ondine is verkrijgbaar bij Biocare online voor €15,95 per stuk en de Translucent glossy base & topcoat voor €12,95

Succes iedereen!