Het is tijd voor Bloggersdag! Vandaag zullen 65 enthousiaste bloggers niet alleen super leuke winacties organiseren maar ook nog eens helpen om jou kennis te laten maken met nieuwe bloggers. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Als je hier voor het eerst bent kom je vast via Mathilde van Coffee and Kids, een super leuke personal lifestyle blog. Coffee and Kids is ontzettend leuk om te volgen als je op zoek bent naar artikelen over kids en het mama zijn. Voor de nieuwkomers, welkom op Beauty Unboxing. Je kunt hier dagelijks nieuwe blogs vinden over Beauty, Fashion en Lifestyle. Daarnaast schrijf ik ook regelmatig over reizen en mijn road tot mommyhood.

Ter ere van deze bloghop heb ik ook een super leuke winactie voor jullie. Door mee te doen maak je namelijk kans op een van mijn favoriete en onmisbare Beauty producten, een Beauty Blender!

Met dit mega populaire “roze eitje” breng je binnen no-time je foundation flawless aan. Naast het aanbrengen van foundation kun je er ook poeder, BB en CC creams, maar ook cream blush aanbrengen. Met het puntje breng ik zelf altijd de concealer onder mijn ogen aan en met de bredere kant mijn foundation om zo grotere oppervlaktes in een keer aan te brengen.

Wat moet je er voor doen?

  • Volg Beauty Unboxing op Facebook
  • Deel de winactie op jouw timeline

Zo simpel is het! Over een week zal ik de winnaar bekend maken.

Tijdens deze bloggersdag bloghop kun je heel makkelijk een hoop nieuwe blogs ontdekken. Om je op weg te helpen stuur ik je graag door naar vegafoodblog.nl. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een foodblog waar je allerlei informatie kan vinden over vegan en vegetarisch eten. Denk hierbij aan heerlijke recepten en informatie over hotspots en kookboeken.

Have a great day and hop on!

Handtekening Jamey