Review Kneipp Seconde Handcrème

Mijn handen zijn door het vele wassen van de afgelopen weken droger en ik merk dan dat mijn handen extra verzorging en hydratatie nodig hebben. De Kneipp Seconde Handcrème kwam dan als geroepen en heeft ook nog een heerlijke frisse geur! Daarnaast verzorgt de handcrème niet alleen mijn handen maar ook mijn nagelriemen. Ik vertel je er graag meer over vandaag!

Review Kneipp Seconde Handcrème

 

Over Kneipp Seconde Handcrème

Kneipp Seconde Handcrème met nagelriemverzorging is verrijkt met Abrikozenmelk wat een intensieve en verzorgende werking heeft voor de handen en nagelriemen. Waardevol abrikozenmelkextract en marulaolie zorgen voor zijdezachte handen en verzorgde nagelriemen.

De verzorgende ingrediënten op een rijtje:

  • jojoba olie
  • abrikozenextract
  • shea boter
  • melkextract
  • vitamine E
  • kaoline klei
  • zonnebloemolie
  • glycerine
  • marula olie
  • panthenol

Vooral de ingrediënten shea boter, abrikozenextract en de vitamine E zijn een boost voor droge handen. Al jaren geef ik bij handcrèmes een voorkeur aan het ingrediënt shea boter!

Review Kneipp Seconde Handcrème

Review Kneipp Seconde Handcrème

Verpakking

De tube heeft inhoud van 75ml. en is makkelijk mee te nemen in je tas. Er is een kleine opening waar het product uitkomt en je kan het goed doseren.

Review Kneipp Seconde Handcrème

Werking en geur

Voor je handen heb je een kleine hoeveelheid nodig. Deze handcrème smeert fijn uit en laat geen vettig laagje achter. Bij het in masseren van de handcrème neem ik ook goed de nagelriemen mee hier masseer ik even per keer wat langer zodat het goed opgenomen kan worden door de huid. Ik merk onmiddellijk dat deze handcrème mijn handen weer glad maakt, goed gehydrateerd en ze voelen weer heerlijk zacht aan. De geur is fris en geeft mij een lichtelijke lente gevoel!

Review Kneipp Seconde Handcrème

Conclusie

Ik ben erg tevreden met deze handcrème en dit bevestigd weer waarom ik persoonlijk graag de producten van Kneipp gebruik; Het is o.a. dierproefvrij, geen conserveringsmiddelen en minerale oliën. Kneipp Second Handcrème verzacht, hydrateerd en voed mijn handen. Dus ben je opzoek naar een intensieve verzorgende handcrème dan kan ik je deze zeker aanraden!

Kneipp Seconde Handcrème is verkrijgbaar voor €6,49-75ml

Kneipp Seconde Handcrème