Woon je in de stad, dan is dat natuurlijk heel tof. Je hebt de keuze uit tal van leuke en gezellige plekjes om een hapje te gaan eten, er is altijd iets te doen en te zien en er valt volop te ontdekken. Natuurlijk zijn er ook nadelen aan het stadsleven en eentje ervan is het effect op je huid. Denk bijvoorbeeld als stadsvervuiling en stress waar je huid mee te maken krijgt wanneer je in de stad woont. Een goede huidverzorging is dan ook zeker van belang. Ideaal hierbij is het G.M. Collin City D-Tox Serum.

G.M. Collin City D-Tox Serum

Het G.M. Collin City D-Tox Serum behoort tot de City D-Tox lijn, welke het opneemt tegen stadsvervuiling voor je huid. De lijn bestaat uit twee producten: een serum en een verfrissende gel voor de oogcontouren. Vandaag laten we jou het serum zien.

Het stadsleven en de negatieve effecten daarvan op je huid

Blootstelling van je huid aan stadsvervuiling kan o.a. zorgen voor een afname aan vitamine C, welke juist zo belangrijk is voor een gezonde teint en de aanmaak van collageen. Een tekort hieraan kan o.a. zorgen voor een minder stevige huid die grauw kan gaan worden.

City D-Tox Serum

Het G.M. Collin City D-Tox Serum is speciaal ontworpen om de huid de specifieke verzorging te geven die het nodig heeft dankzij de dagelijkse blootstelling aan pollutie. De formule bevat een innovatieve combinatie van Citystem TM, Filmexel en Serenityl TM. Het zijn ingrediënten die je niet zo snel voorbij ziet komen, maar deze combinatie zorgt ervoor dat het meehelpt in de strijd tegen pollutie. De werking is top, want het revitaliseert de vermoeide huid, verzacht en vermindert de zichtbaarheid van blijvende imperfecties. Denk hierbij aan rimpels en fijne lijntjes.

De verpakking

De verpakking is weer top. G.M. Collin is een merk dat zich bevindt in het hogere segment en dat zie je ook aan de verpakking terug. Het doosje is kenmerkend voor het merk en de flacon voelt lekker degelijk aan. Door te draaien aan de bovenkant komt het pompje tevoorschijn, waarmee je makkelijk kunt doseren en fijn schoon kunt werken.

De textuur

De textuur van het serum is heerlijk. Het is een hele dunne gel die heel fijn en zacht aanvoelt op de huid. Je hebt maar een klein beetje nodig, want het smeert prima uit. Het gevoel op de huid ervan is lekker zacht en verfrissend. Het geeft je huid meteen die lekkere oppepper dat het nodig heeft. Het ruikt lekker verzorgend en trekt snel in zonder een voelbaar laagje achter te laten. De huid voelt na één toepassing al lekker verkwikkend aan en blijf je smeren dan wordt je huid binnen no-time stralend.

Geheel goedkoop is dit G.M. Collin City D-Tox Serum niet, maar een goede investering is het zeker. Een flacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €84,95. Je dient het natuurlijk dagelijks, liefst tweemaal per dag, te gebruiken voor een optimaal resultaat. Je kunt het direct bestellen op www.gmcollin.nl.