PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

Onlangs ontving ik de PIXI Glow Tonic Cleansing Gel. Een luxe reinigings- gel die je gezicht reinigt, verzorgt en zorgt dat essentiële voeding stoffen de huid niet onttrekken. Ik heb hem dagelijks gebruikt en vandaag vertel ik jullie hier alles over. Lees je mee?

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

Over PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel is een zachte, milde reiniging voor het gezicht. Deze gel belooft de huid te hydrateren en vuil te verwijderen zonder essentiële voedingsstoffen en vocht aan de huid te onttrekken. De reinigsgel bevat de formule Moisclean en een unieke blend van glycolzuur, paardenkastanje-extract, aloë vera en ginseng, die de huid verfijnt en de teint verheldert. Klinkt goed toch?

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

Ingrediënten

Glycolzuur exfolieert zacht – Alöe vera kalmeert en hydrateert – Ginseng verbetert de bloedsomloop en geeft energie

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

Verpakking PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

De gel zit in een zacht roze tube met een mint groene klik dop. De inhoud is 135 ml en hier kan je zeker 4 tot 6 weken mee doen als je het dagelijks gebruikt. De klik dop werkt makkelijk en soepel en vind het zelf fijn om te gebruiken en dat ik geen dopjes hoef te draaien.

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

De reinigsgel is doorzichtig en vloeibaar. Persoonlijk vind ik het iets te vloeibaar, het product loopt als je even niet oplet uit de tube. Dat is even klein min puntje waar je rekening mee moet houden.

Je hebt per keer maar een kleine hoeveelheid nodig voor je gezicht. Ik breng het aan op een vochtige huid met een ronddraaiende beweging, daardoor begint de gel heel licht te schuimen. Vervolgens spoel ik het af met lauw water en mijn huidje voelt weer heerlijk zacht en schoon. Je merkt dat de gel gelijk hydraterend werkt want na het reinigingen voelt de huid niet droog en trekkerig aan. Ik gebruik het zowel in de ochtend als avond. De geur van de gel is zacht en fris.

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel

Mijn beleving is met de PIXI Glow Tonic Cleansing Gel toch wat luxueuzer dan bij andere merken. Alleen jammer dat de formule iets te dun is, hij had wat voller mogen zijn van mij. Verder bevalt de reiniging me goed en doet wat het moet doen. De gel is mild voor de huid en zorgt dat mijn huid meer in balans is.

PIXI Glow Tonic Cleansing Gel is o.a. verkrijgbaar bij Cosmania voor €23,50 135 ml