Noe - Pinc Sale 6

Online shoppen is écht nog nooit zo leuk geweest! PINC Sale is al bekend van hun fantastische sample sales in Amsterdam en andere grote steden. Maar door de Corona Crisis hebben ze er ook voor gekozen om nu ook online de sale open te gooien! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Over PINC Sale

PINC Sale is opgericht in de woonkamer van Barbara Castelein in 2005. Ze organiseerde leuke avondjes met vriendinnen, en toen dit zo goed liep besloot ze het professioneler aan te pakken en verkoopt ze inmiddels meer dan 25 prachtige merken met hele hoge kortingen tijdens Sample Sale events in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Breda. Helaas kwam toen de Corona Crisis en konden de grote Sample Sales niet meer doorgaan. Dus is PINC Sale creatief geworden en besloten ze een hele toffe webshop te starten waar je alsnog heerlijk kan gaan shoppen met hoge kortingen. 

TIP: Wil je liever fysiek winkelen? In Amsterdam kan je bij hun terecht voor een Private Shopping sessie. Hiervoor kun je een timeslot reserveren.

Noe - Pinc Sale 3

Noe - Pinc Sale 2

Noe - Pinc Sale 1

Merken

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet zal slagen bij PINC Sale. Ze verkopen namelijk meer dan 25 bekende merken met giga hoge kortingen. Je moet dan denken aan merken als Noppies, Nik&Nik, Name it, en Noeser. Maar ook een aantal van mijn favorieten zoals Imps & Elfs, Little Indians en Tarantela. En dit alles met kortingen van 40 tot 60%! En op heel veel items van Nik&Nik en Tarantela krijg je zelfs 70% korting!

Noe - Pinc Sale 5

Ook voor dames!

Naast dat PINC Sale dus mega bekend is om de kids sample sales worden er ook regelmatig dames sales gehouden. En ook daar vind je dan weer prachtige merken. Denk hierbij aan By-Bar, Fabienne Chapot maar ook Modström. Houd er wel rekening mee dat er voornamelijk samples worden verkocht in maten S of M. 

Noe - Pinc Sale 4

Manu Pinc Sale

En wat heb ik dan geshopt?

Veel te veel! De kindjes zijn vreselijk verwend. Zo heb ik voor Manu een paar super lieve katoenen setjes van Petit Indi die perfect voor de zomer zijn. Maar ook voor Noé heb ik echt een paar pareltjes gevonden van het merk Tarantela. Dit is een Spaans merk dat echt hele leuke unieke kleding maakt voor meisjes en staat voor het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. 

Tijd om te shoppen! Zoals ik al vertelde hebben ze nu een hele fijne webshop waar je terecht kunt voor een groot deel van hun collectie. Wil je liever een private shopping sessie, plan dan een timeslot in!

PINC Sale - Sample sale voor kids, nu online!