Picture Polish Cabaret

Vandaag laat ik jullie één van mijn meest favoriete nagellakken zien. Ik heb het dan over Picture Polish Cabaret. Het is een prachtige herfstige kleur die vol zit met prachtige holografische glitters. Lees en kijk je gauw mee naar de review en swatches?

Picture Polish CabaretPicture Polish Cabaret

Picture Polish Cabaret

Over Picture Polish Cabaret

Picture Polish is een merk dat vegan is en dierproefvrij. De lakken zijn allemaal LE dus op = op, dat betekend dus dat je altijd een unieke lak hebt. Cabaret komt uit 2015 en volgens mij nog wel verkrijgbaar, ik zet onder in het artikel even de link waar je hem waarschijnlijk nog kan kopen. De lak Cabaret is tot stand gekomen in samenwerking met een Russische blogger. Cabaret is een lak die je nooit zal vervelen en bestaat uit een prachtige basis vol met shimmers en grove glitters.

Picture Polish Cabaret

Swatches Picture Polish Cabaret

Cabaret is basiskleur bordeauxrood met daarin heel veel holografische glitters zowel klein als groot verwerkt. De basis is niet creamy hij is semi dekkend met twee á drie dunnen laagjes heb je een mooie dekking. Zelf heb ik ook op de swatches twee laagjes aangebracht met daarover heen nog een top coat.

Picture Polish Cabaret

Picture Polish Cabaret

De lak geeft diepte juist omdat hij niet helemaal dekkend is, ik vind het effect zelf echt zo mooi. De combinatie van dit effect met de kleur maakt het gewoon mijn favoriete lakje en dat al 4 jaar lang! En bordeaux is altijd een prachtige kleur voor de herfst en winter.

Picture Polish Cabaret

Picture Polish Cabaret

Wat mij betreft worden je nagels met dit lakje echt een eye catcher. Misschien wel iets gewaagder maar niet té! Twee á drie laagjes is voldoende voor een mooie dekking. Wel raad ik aan zoals ik al eerder aangaf om een top coat erover heen te gebruiken. Hij droogt iets kruimeliger op en om hem het glaseffect te geven en natuurlijk de houdbaarheid is een top coat een must!

Picture Polish Cabaret is verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €14,00

Wat is jouw eerste indruk van deze nagellak?