Kiehl's Ultra Facial Cream & Toner

Al een tijdje gebruik ik producten van Kiehl’s. Paar weken geleden begonnen met Kiehl’s Ultra Facial Cream & Toner waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen.

Kiehl's Ultra Facial Cream & Toner

Over Kiehl’s Ultra Facial Cream & Toner

Kiehl’s is een merk dat van de jaren ’50 al bestaat en is ontstaan en gegroeid als apothekers merk. Nu vele jaren later en vele specialisten verder is het merk Kiehl’s groot en gespecialiseerd op gebied van huid en haarverzorging. De Ultra Facial lijn is voor iedere huidtype. De producten van deze lijn zijn clean en heel basic en toch charme heeft, zodat het ook mooi staat in je badkamer. Maar belangrijkste is natuurlijk wat de producten voor je huid betekenen en daar vertel ik jullie vandaag meer over.

Kiehl's Ultra Facial Cream & Toner

Kiehl’s Ultra Facial Toner

Deze toner verwijderd op een zachte en milde wijze vuil en make-up resten. Daarnaast werkt de toner hydraterend en kalmeert de huid. Er zit geen alcohol in verwerkt wat voor mij heel belangrijk is. Vaak krijg ik van producten waar alcohol in verwerkt zit een branderig gevoel.

Nadat ik mijn make-up verwijderd heb gebruik ik de toner. Ik doe een kleine hoeveelheid op een wattenschijfje. met een ronddraaiende beweging verwijder ik zachtjes de make-up resten. Ik vermijd hierbij wel de huid onder mijn ogen. Daarna voelt me huid niet droog of trekkerig aan.

Kiehl’s Ultra Facial Toner is verkrijgbaar voor €20,00 bij o.a. Kiehl’s

Kiehl's Ultra Facial Cream & Toner

Kiehl’s Ultra Facial Cream

De Ultra Facial Cream gebruik ik in de ochtend nadat ik de toner gebruikt heb. Deze crème zorgt de gehele dag voor hydratatie. De crème is luchtig en voelt niet vettig of plakkerig aan. Zelfs de meest droge huid of delen van de huid krijgen goede hydratatie. Deze Ultra Facial Cream kan zowel als dag en nachtcrème gebruikt worden. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit voor de dag. Ik heb een gevoelige huid en sommige delen hebben meet behoefte aan hydratatie. Ik merk dat de afgelopen periode mijn huid veel beter in balans is.

Kiehl’s Ultra Facial Cream is verkrijgbaar voor €28,00 bij o.a. Kiehl’s

Kiehl's Ultra Facial Cream & Toner

Deze heerlijke lijn is voor alle huidtype geschikt ook voor de gevoelige huid zoals ikzelf heb. De Ultra Facial lijn is PH-neutraal en is zo goed als geurloos. Voor voor goede hydratatie is deze lijn heerlijk!

Ben jij al bekend met de Kiehl’s Ultra Facial Cream & Toner?