Met de kerstdagen in het vooruitzicht heb ik voor jullie een leuke feestelijke christmas backdrop outfit. Deze outfit is niet alleen geschikt voor kerst maar ook bijvoorbeeld voor oud en nieuw! Benieuwd, lees dan snel verder.

Een mooi zwart jurkje heeft iedereen wel in de kast hangen zou je zeggen. Toch bleek het dat ik dat nog niet had. Tijd om dus op zoek te gaan. Als snel kwam ik uit bij expresswear.nl. Hier verkopen ze namelijk een aantal van mijn favoriete merken voor leuke prijsjes. Als snel zag ik het jurkje van Geisha. Niet alleen leuk voor de feestdagen maar ook perfect voor een zakelijke bespreking of een feestje. Het jurkje is gemaakt van een soort leder look stof. En wat ik ook echt heel leuk vind aan dit jurkje zijn de details, kijk maar eens naar die schattige tassles!

human braiding hair

Gezien het koude weer vond ik blote benen niet echt handig. Ik draag daarom ook een legging van het merk Studio Anneloes. Studio Anneloes staat voor ‘fast fashion’. Het merk brengt iedere week nieuwe modellen uit, om zo in te spelen op de laatste modetrends. Dit zie je ook terug bij deze legging. Deze heeft een mooie subtiele werking in de stof waardoor het een beetje een suede/leder look heeft. En uiteraard matcht dit perfect bij het jurkje. Maar ik kan niet wachten om ook andere leuke outfits te maken met deze mega fijne legging!

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nog echt op zoek moet gaan naar mooie zwarte winterlaarzen, dus voor nu draag ik deze outfit met mijn laarsjes van Sacha. Gelukkig passen deze laarsjes echt overal bij!

cheap full lace wigs

Ik ben helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om deze dagen gezellig met vrienden en familie door te brengen. Uiteraard wens ik jullie allemaal een Merry Christmas toe!

Handtekening Jamey