Het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid. Zo wou ik eerst nooit op de foto voor outfits en was ik heel erg verlegen. Maar door al jullie steun en lieve woorden heb ik doorgezet en staat er wekelijks een outfit artikel online. Natuurlijk heb ik ook mijn favorieten en wil jullie deze daarom nog 1 keer laten zien. Kijk je mee?

Als jullie, mijn lieve lezers niet zo zo supportive waren geweest had ik nooit zo vaak outfits laten zien op mijn blog. Ik ben nou eenmaal geen size zero en voelde me daarom in het begin ook een beetje raar om dit soort dingen te doen. Want zeg nou zelf, fashion foto’s worden toch alleen gemaakt door prachtig dunne modellen? Nou NEE dus! Ik doe het ook! Ik ben erg trots op wat ik het afgelopen jaar voor elkaar heb gebokst en wou jullie daarom nog 1 keer mijn favorieten outfits laten zien.

It’s so fluffy – dit was toch wel echt een hele leuke shoot! Samen met Judith ben ik speciaal naar Eindhoven gereden om hier wat foto’s te maken met mijn heerlijke fluffy vest. Ook draag ik hier mijn ultieme vondst uit 2016, mijn super stoere enkel laarsjes van Sacha! Ze zitten heerlijk, zijn super fotogeniek en passen echt overal bij. Wat wil je nog meer!?

Deze outfit heb ik samen met Judith geshoot toen we onderweg waren naar de Beauty Trade Live beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze waren toen nog druk aan het bouwen en hadden daarom een super mooie pastelkleurige want geplaatst om de puinhoop af te schermen. Perfect dus om mijn outfit op te fotograferen!

Dit is denk ik toch wel de meest “sexy” look die ik gemaakt heb het afgelopen jaar. Hoewel het maar om een skinny jeans en een blouse gaat voelde ik me echt het meest comfortabel in deze outfit. Hihi zie je trouwens dat ik hier ook wéér die enkellaarsjes draag? Ik ben al wel weer aan het rondkijken naar nieuwe laarsjes hoor! Zo zag ik bij schuurman-schoenen.nl ook al weer een hele hoop leuke en warme laarsjes.

Ik ben heel erg benieuwd welke outfit jij het leukste vond. Laat je het me weten in de comments?

Handtekening Jamey