traagschuim

Hoe kan het toch dat ik zo veel last heb van mijn rug? Ligt het aan mijn schoenen, mijn houding, of misschien toch ons matras? Tot een week geleden dacht ik dat het aan alles behalve mijn matras zou liggen. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Ik heb alle soorten schoenen geprobeerd, inclusief zooltjes. Daarnaast probeer ik ook altijd op mijn houding te letten. Dus waar komt die rugpijn dan toch vandaan? Vrienden van ons hebben sinds kort een nieuw matras gemaakt van dat speciale traagschuim. Ik ging er een paar minuten op liggen en was direct verkocht!

traagschuim

Waarom traagschuim?

Traagschuim vormt zich naar het lichaam. Op de plaatsen waar het lichaam in het matras drukt, geeft traagschuim extra goed mee. Traagschuim reageert ook op warmte waardoor het schuim wordt soepeler word op plaatsen waar het warm wordt. Mensen met rugklachten hebben vaak baat bij matras dat (deels) bestaat uit traagschuim, omdat het matras zich naar het lichaam vormt en dus alleen inzakt op de plaatsen waar het lichaam in het matras drukt. Aldus Emma Matras.

Ik heb nu een weekje op mijn nieuwe matras geslapen en merk gelijk een verschil. De eerste dagen hadden we beide last van spierpijn. Maar na een paar dagen trok dit weg. Sindsdien slaap ik echt heerlijk. Je voelt gewoon dat je rechter ligt en ik merk ook dat ik veel mijn ondersteuning heb bij mijn schouders. Eerlijk is eerlijk, ik slaap echt als een roosje!

Ik had niet verwacht dat mijn rugklachten een stuk minder zouden worden met een traagschuim matras, maar ik ben heel erg blij dat we nu dit nieuwe matras hebben geprobeerd. Nou had ik verwacht dat je voor een goed matras duizenden euro’s moest betalen. Maar bij Emma Matras heb je al een matras voor €299. En wat helemaal top is is dat je 100 dagen kan “proefslapen”. Zo weet je helemaal zeker dat het Emma matras helemaal bij jou past!

Heb jij wel eens een traagschuim matras geprobeerd?

Handtekening Jamey