Je sparkly Christmas outfit is natuurlijk niet compleet zonder een even zo schitterende en feestelijke make-up. Daarom lanceert Etos een prachtige limited edition make-up collectie met alle musthaves voor een betoverende look! Benieuwd? Lees dan snel verder!

De Sparkling Limited Editions make-up lijn van de Etos bestaat uit 11 producten: 4 Color Care lipsticks, een strobing highlighter, een volume mascara (ook in waterproof), een sparkling body powder, twee eyeshadow palettes (nude/smokey en glitter) en een sparkling eyeliner. Wauw, wat een pracht collectie vind je niet?! Toen ik alleen de verpakking al zag was ik verkocht.

De Sparkling Limited Editions hebben een geweldige verpakking. Alles is namelijk rosé goud! En ja, zoals velen wel door hebben inmiddels is dat mijn favo kleur, mijn lol kon dus op toen ik de Sparkling Limited Editions thuis ontving. Omdat ik #Etosfriend ben kreeg ik de eer om een aantal producten uit de collectie te testen. Ik ontving de body powder, een lipstick in de kleur Red Obsession, de sparkling eyeliner een een prachtig nude/smokey eyeshadow pallette.

Color care lipstick €4,99

Een echte eyecatcher als je het mij vraagt De color care lipstick is niet super gepigmenteerd maar is ook nog eens voedend voor je lippen. Dit merk je alleen al aan de textuur. De lipstick is namelijk heel romig en voelt echt aan als een fijne lippenbalm. Hoewel ik normaal geen rood zou dragen is dit wel echt perfect voor de feestdagen. Ik ga dan ook zeker even langs de Etos om de andere nude tinten aan te schaffen!

Sparkling eyeliner €4,99

Hier werd ik het minst enthousiast van. Ik gebruik namelijk nooit eyeliner en al helemaal niet met glitters. Ik ben veel te bang dat ik glitters in mijn ogen krijg namelijk. Maar mocht je nou wel een eyeliner gebruiken dan is deze wel heel erg leuk voor een feestje. Het geeft net even dat beetje extra om je look af te maken.

Sparkling Limited Editions 3

Sparkling Limited Editions swatch

Nude/Smokey Eyeshadow palette €7,99

Is het geen plaatje? Het palette bestaat uit 6 kleuren van licht naar donker. Erg leuk want hier kan je dan zowel een mooie feest look mee maken als een dagelijkse look. Een paar van de kleuren hebben ook een mooie glitter. Het pigment is wat mij betreft prima. Wanneer je de oogschaduw met een basis aanbrengt of nat is hij wel net even wat donkerder dan als je hem droog aanbrengt en dat is dan ook prachtig voor je party look!

Sparkling Limited Editions

Sparkling Body Powder €6,99

Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal nooit een body powder zou gebruiken. Maar als je nou een prachtig jurkje aan hebt met een beetje decolleté is het wel erg mooi om net even die subtiele sparkle te hebben.

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de verpakking, en vooral de lipsticks. Daar gaan er dus zeker nog meer van in mijn stash komen! De Etos Limited Edition make-up is verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Wat vind jij van de Sparkling Limited Editions van de Etos?

Handtekening Jamey