Een leuke kerst outfit samenstellen vind ik vrij lastig op dit moment. Maar hé, fantaseren kan altijd toch! Voor het zelfde geld blijft ons kleintje nog 2 weken zitten. Benieuwd wat ik zou dragen met kerst? Lees dan snel verder.

Voor de mensen die niet helemaal begrijpen waarom ik het nu vrij lastig vind om een of meerdere kerst outfits samen te stellen, ik ben op 22 december uitgerekend en verwacht stiekem dat ik dan niet echt kerst zal gaan vieren dit jaar. Normaal ga ik graag 1 of 2 kerstoutfits shoppen vooraf. Maar omdat nu toch niets past en het dan echt maar voor 1 keer zou zijn leek het mij niet echt de moeite waard. Volgend jaar weer!

Gelukkig heb ik wel een zwarte (zwangerschaps) legging en een zwart tuniekje liggen dus mochten we toch kerst kunnen vieren omdat ik niet hoe te puffen dan heb ik in ieder geval iets om aan te doen. Niet mega festive, maar ik ben van mening dat ik met de juiste accessoires mijn outfit leuk kan opfleuren.

Om te beginnen: sieraden! Het hoeft niet heel moeilijk te zijn en met de simpele strakke sieraden van LUZ accessoire maak je gelijk een statement. Nou draag ik niet heel vaak oorbellen (omdat mijn gaatjes heel snel ontsteken), toch vind ik het met dit soort  feestdagen wel erg leuk om eens uit te pakken.

Nou draag ik eigenlijk mijn hele zwangerschap al instappers of sneakers. Niet heel erg feestelijk maar wel erg comfortabel. Daarom heb ik bij Sacha een paar hele leuke sandalen besteld. Ze hebben wel een hakje maar gelukkig is die lekker breed en niet heel hoog. En wat ik helemaal fijn vind is dat ik ze ook na de feestdagen prima kan gebruiken.

Het gaat er om spannen of ik mijn kerst outfit kan gaan dragen dit jaar maar we zullen zien!

Handtekening Jamey