Voor een kleintje kun je tegenwoordig enorm veel gadgets krijgen. Denk maar aan de handige schommelstoeltjes en apparaten om een flesje op te warmen. Het enige nadeel, je kleintje word er snel te groot voor. Ik heb dé musthave voor iedere ouder gevonden waar je nog jaren mee vooruit kan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Voordat ik vertel om welke musthave het gaat wil ik je eerst wat achtergrond informatie geven over ons gezinnetje. Onze lieve hond Milo is gek op kinderen. Hij is heel lief en zacht voor ze, maar wanneer er eten in het spel is pikt hij het graag (voorzichtig, dat wel) uit de handen van kindjes. Om die reden is het dus voor ons wel erg fijn als de kleine een eigen plekje krijgt om rustig te eten waar Milo niet bij kan. Uiteraard blijven we hem trainen, maar toch is het een eigenwijs beestje. Ik was dan ook enorm blij toen ik de MiChair van iCandy ontving!

Begin dit jaar introduceerde het populaire Britse merk iCandy de MiChair in ons landje. Dit is een prachtige design kinderstoel waarin je kleintje een paar jaar mee vooruit kan. Van newborn baby tot aan de kleuterschool, je doet er echt jaren mee. Door het makkelijke kliksysteem kun je in een handomdraai de kinderstoel omtoveren tot een schommelstoel of laag kinderstoeltje voor aan zijn/haar eigen tafeltje.

Let niet op mijn toos make-up loos look haha!

Omdat wij nu nog in verwachting zijn en ik te eigenwijs was om te wachten met uitproberen heb ik laatst de stoel toch in elkaar gezet met de newborn pod er op voor mijn kleine neefje. Zoals je kunt zien heb ik hem hier op de kinderstoel vast gezet. Maar het fijne aan deze newborn pod is dat je hem ook op de grond of tafel kan zetten en kan laten schommelen of juist vast kan zetten voor bijvoorbeeld het geven van eten.

michair

michair

De stoel is verder ook enorm makkelijk in onderhoud. Het tafelblad is van een glad plastic waardoor je hem makkelijk kan afnemen en alle stof elementen kun je ook allemaal los wassen in de wasmachine. Echt overal is aan gedacht! Door het strakke design past de stoel ook echt in elk interieur. I  am in love!

Wat mij betreft zitten er totaal geen nadelen aan de stoel zelf. Wel vind ik de prijs wat aan de extreme kant. De complete stoel met onder andere de newborn pod en de extra kussentjes kost zo ongeveer 600 euro. Maar daarentegen kan je wel een paar jaar voor uit. Dus als je het over de jaren heen verdeeld valt het wel weer mee. Ik ben enorm te spreken over de MiChair en kan dan ook niet wachten om hem dagelijks te gaan gebruiken voor onze kleine meid!

Wat vind jij van de iCandy MiChair?

Handtekening Jamey