Born Pretty Holographic

Ik kreeg afgelopen week van Nur Besten weer een leuk pakketje toegestuurd met nagelproducten. Ik kreeg ook Born Pretty Holographic Nail Polish #25. Ik ben gek op holo lakjes want ze hebben een heel gaaf effect, vooral in direct zonlicht. benieuwd naar het effect hiervan, lees dan gauw verder!

Born Pretty Holographic

Over Nur Besten | Born Pretty Holographic Nail Polish #25

Is een snel drogende holografische lak. Er zijn in totaal 15 verschillende kleuren beschikbaar. Je hebt hiervoor geen speciale base of top coat nodig.

Born Pretty Holographic

Born Pretty Holographic

Born Pretty Holographic Nail Polish #25 is een warme rood roze holografische lak. Het effect van de holo zie je hier nog niet echt terug omdat je daarvoor echt direct zonlicht nodig hebt. Je ziet wel wat glinstering en zelf zo vind ik het een mooie lak om te zien. Ik heb geen speciale base coat gebruikt en met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Born Pretty Holographic

Ik ben gek op holografische lakken omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken en vast te leggen. Deze kleur is ook nog eens tijdloos en heel draagbaar. Jammer dat holografische lakken zo moeilijk verkrijgbaar zijn.

Born Pretty Holographic

Born Pretty Holographic

Hier zie je het holografische effect in direct zonlicht, het is toch een beauty! Ik ben eigenlijk best wel onder indruk en het effect van deze lak! Ik heb echt geen minpunten kunnen bedenken. Wel kan ik zeggen dat als je via Nur Besten gaat bestellen het interessanter is als wat meerdere producten besteld dat alleen 1 product. De levering is ongeveer 4 weken maar zeker het wachten waard als je het mij vraagt!

Born Pretty Holographic Nail Polish #25 is online verkrijgbaar bij Nur Besten voor €3,59 met de code REMPL10 ontvang je nog eens 10% korting op je bestelling.

Wat vind jij van holografische nagellakken?