Een kleintje op komst, en een mama to be met nesteldrang. Dat kan maar 1 ding betekenen. Een hoop shoppen en ook wat aanpassingen in huis. Ook de badkamer was aan de beurt. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben en nog willen doen? Lees dan snel verder. 

Toen we ons huisje kregen hebben wij besloten niets te doen aan de badkamer. Er zat namelijk een simpele douche in, een toilet en een wastafeltje. Niet heel bijzonder maar in principe voldoende om mee te starten. Het verhuizen kostte inmiddels al genoeg. Maar nu met een kleintje op komst had ik toch wel wat wensen voor de badkamer.

De allerbelangrijkste was voor mij de douchekraan. Er zat namelijk een simpele mengkraan in de douche. Opzicht natuurlijk niet heel erg. Maar zelf vind ik het toch af en toe wat gevaarlijk want voor je het weet is het water toch te heet of te koud. Een thermostaatkraan van Grohe stond dus op mijn verlanglijstje. Met een thermostaatkraan zit er een soort begrenzer op waardoor het water niet heter word dan 38 graden en automatisch dus het water voor je mengt zonder dat je staat te klooien. Ideaal dus als we straks het badje voor de kleine in de douche neerzetten.

Een andere wens van ons (welke we nog niet hebben uitgevoerd) is een regendouche. Wat is er nou lekkerder dan genieten onder een flinke straal water. We hebben al flink rondgekeken maar omdat deze toch wat aan de duurdere kant zijn hebben we besloten om nog heel eventjes te wachten om deze aan te schaffen. Eerst maar eens even genieten van de kleine meid voor we weer hoge kosten gaan maken was ons idee. Maar… ik houd natuurlijk de aanbiedingen goed in de gaten. Je weet namelijk maar nooit! Mocht jij een goede tip hebben houd ik me natuurlijk ook aanbevolen.

Hopelijk vond je het leuk om ook deze home update over onze badkamer te lezen! 

Handtekening Jamey