Pink is my middle name. Ik word vrolijk van roze, zeker sinds ik een klein lief meisje op de wereld heb mogen zetten is de roze wolk een beetje blijven hangen. Vandaag laat ik daarom weer een leuke roze outfit zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Is het geen toffe outfit? Ik draag hier allereerst een supermooie limited edition jas van die ik bij Navabi heb gescoord. Navabi heb je wellicht al vaker voorbij zien komen tijdens mijn outfit posts. Dit is namelijk the place to go voor designer plussize kleding. De jas heeft 1 drukknoop, maar persoonlijk draag ik hem liever gewoon open. Het is echt een belachelijk dure jas (lees €300) maar hij is het echt helemaal waard. De pasvorm is geweldig en je kunt hem zowel voor zakelijke gelegenheden dragen als voor een casual look.

Go Casual with Flamingo’s!

Vandaag heb ik gekozen om een casual look te laten zien. Daarom draag ik onder het jasje een super comfy Flamingo t-shirt van het merk Velvet Pop. Wat ik heel erg fijn vind aan dit shirt is dat hij wat langer is. Bij winkels zoals Vero Moda heb je vaak soortgelijke t-shirts. Alleen voor iemand met een maatje meer zoals mij zijn deze shirts altijd te strak of te kort. Velvet Pop houdt hier rekening mee. Als ik een shirt van Vero Moda in dezelfde maat naast dit shirt van Velvet Pop hou zie je echt een enorm verschil. Niet zo zeer in de “grootte” maar in lengte en pasvorm.

Bij een casual look horen natuurlijk jeans. Mijn favoriet op dit moment is mijn skinny jeans van G-Star. Ook hier speelt pasvorm een belangrijke rol. Ik kies altijd voor een net iets hoger model zodat ik niet mijn broek op mijn enkels heb zodra ik buk, en daarnaast verhult het ook net even iets van mijn buikje.

Om het af te maken draag ik fringe enkellaarsjes van Sacha. Deze zijn dan wel van vorig seizoen, maar ze zijn nog steeds een favoriet van mij. Ik draag ze alleen veel te weinig. Zonde toch?

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn Fancy Pink look vinden. Laat je het even weten in de comments?

Handtekening Jamey