Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik merk dat mijn handen heel veel verzorging nodig hebben, ze voelen snel droog aan en ook zien ze erg droog uit. Al tijden was ik erg benieuwd naar de Burt’s Bees Hand Repair Cream voornamelijk omdat ik al tijd bekend ben met de Lemon Butter Cuticle cream waar ik inmiddels ook echt niet meer zonder kan! Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Over Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Deze super rijke natuurlijke handcrème is perfect voor de dagelijkse verwennerij. Zonnebloemolie en glycerine zijn doordrenkt met de volledig natuurlijke goedheid van shea boter en essentiële botanische oliën zoals macadamia noten, rozenbottel, lavendel, neroli en bernagie, die anti-oxidanten en vetzuren leveren om uw huid, nagels en nagelriemen te voeden.

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik heb al eens de Burt’s Bees Hand Salve geprobeerd. Deze was erg fijn maar voor dagelijks gebruik iets te vet. Omdat deze handcrème ook herstellend werkt wat ik echt nodig heb wilde ik deze graag proberen. Daarnaast is Burt’s Bees mijn favoriete merk vooral als het gaat om de handverzorgings- producten.

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter is een heerlijke volle crème en dat zie je ook hier op de foto. Dit is natuurlijk de shea butter dat alleen al opzich een heel goed product is. Zodra je je handen ermee insmeert voel je ook de oliën vrij komen. Bij het inmasseren neem ik ook mijn nagels en nagelriemen mee. De handcrème is niet te vettig gelukkig en trekt goed in. En echt wat ruikt deze handcrème heerlijk zeg, werkt bijna rustgevend voor mij.

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Burt’s Bees gebruikt geen kunstmatige conserveermiddelen zoals methyl parabenen of diazolidinylureum. Ook zijn de producten dierproefvrij!

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter

Ik gebruik de Burt’s Bees herstellende handcrème in combinatie met de Lemon Butter Cuticle cream. Voor mij is dit echt de perfecte handverzorging samen die ik je echt kan aanraden!

Burt’s Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €14,95

Burt's Bees Herstellende Hand Crème met Shea Boter