Tijdens het najaar, zien we altijd nieuwe trends in de modewereld. Zo ook bij de accessoires! In dit artikel deel ik graag met je welke accessoires je moet hebben dit najaar en hoe je deze leuk kunt combineren, lees je mee?

Losse kraagjes

Losse kraagjes zien we al een aantal seizoenen voorbij komen, maar ook dit najaar zien we ze nog veel in het modebeeld. Losse kraagjes zijn ideaal om je outfit net wat meer af te maken. Draag bijvoorbeeld een los kraagje onder een stoere sweater, zo maak je de outfit wat gekleder. Ook wanneer je het snel koud hebt en truien een wijde hals hebben, kun je het met een los kraagje makkelijk wat warmer maken in je hals. Zelf heb ik een witte, zwarte en denim. Drie basis kleuren die ik kan combineren in mijn outfits.

Statement oorbellen

Dit seizoen zien we ook opvallend veel statement oorbellen. Een tijd terug waren statement oorbellen vooral erg groot en opvallen, nu zijn ze minimalistisch. Zo zien we bijvoorbeeld veel ringetjes, waar een eyecatcher hangertje aanhangt zoals een slang of tijger. Qua kleur is dit persoonlijk, zowel zilver als goud en rosé zien we terug bij de oorbellen.

Minimalistische kettingen

Naast de statement oorbellen, zijn de kettingen. juist minimalistisch en simpel. Een dun kettinkje, met een simpel hangertje eraan. Perfect om zo iedere outfit af te maken. Qua hangertjes zien we veel symbolen zoals rondjes en driehoekjes, maar ook sterretjes en muntjes.

Baret

In het najaar zien we natuurlijk veel mutsen voorbij komen. Maar een echte trend dit najaar is de baret. Een vrouwelijk mutsje, welke niet alleen zorgt voor warmte maar ook super stylish is! Waarschijnlijk heb je ze al wel voorbij zien komen op Instagram of op My-jewellery.com, want de baret is een echte musthave op dit moment.

Welke accessoires draag jij graag in het najaar?