Een mooie blouse with some bling! Ik koos uit de nieuwe collectie van Elvi een prachtige blouse en combineerde dit met prachtige rosé gouden sieraden van Biba. En ik mag ook nog eens een shoptegoed van €25 weggeven! Mee doen? Lees dan snel verder!

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik gek ben op de kleding van Elvi. Elvi is namelijk een plussize webshop uit de UK met ongelofelijk leuke en vooral jonge kleding. De meeste plussize shops gaan niet helemaal mee met de tijd, gelukkig steekt Elvi daar vaak wel een stokje voor. Zo ook met deze blouse.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je zou misschien denken, wat is daar nou zo bijzonder aan. Maar zie je die hele kleine stipjes op de blouse? Dat zijn kleine pareltjes. Op de foto vallen ze een klein beetje weg (sorry daarvoor!). Maar dat maakt de blouse in het echt net even anders dan alle anderen. De stof in heerlijk dun, dus je moet er wel echt een jasje overheen met deze kou.

bibastore 2

Ik heb er voor gekozen om de embellished blouse te dragen met een lichte skinny jeans. Maar je zou hem ook heen erg leuk met een nette koker rok of een zwarte pantalon kunnen dragen voor een classy style. Ben je meer van het casual zoals mij dan is een leuke jeans altijd goed. Ik draag hierbij mijn cognac kleurige laarzen van Sacha. Deze zitten zo enorm lekker by the way!

bibastore 1

En hierboven zie je mijn accessoires van de dag. Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt een sucker voor rosé goud. Ik kon het dan ook niet laten om een paar prachtige items van The Bibastore uit te kiezen in deze kleur. De items komen allemaal uit de nieuwe collectie. Steeds vaker gebruiken ze nieuwe soorten materialen waardoor het alsmaar meer luxe uitstraalt. En het leuke aan Biba armbanden is dat je ze ook allemaal super leuk met elkaar kan combineren.

Nou hoor ik jullie denken, wauw! Ik wil ook wel wat mooie Biba armbanden bestellen. Dat kan misschien ook wel! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven voor Bibastore.

Wat moet je doen?

♥ Volg mij op Facebook of Instagram
♥ Volg ’t Juffie op Facebook of Instagram
♥ Tag 2 vriendinnen!

Succes allemaal! Ik maak over 2 weken de winnaar bekend!

Handtekening Jamey