Met de heerlijke producten van Aussie maak je volgens mij iedereen wel blij. Naast de heerlijke geur is het ook nog eens ontzettend goed voor je haar! Voor 7 van mijn lieve lezers heb ik een Aussie’s 7 Days Of Good Hair Box. Benieuwd hoe je er een kan winnen? Lees dan snel verder!

Elke dag je haren wassen is niet goed voor je haar. Maar met sommige shampoo’s moet je bijna wel. Ik ben dan ook enorm blij met mijn nieuwe producten uit de Aussie’s 7 Days Of Good Hair Box. Sinds ik deze shampoo heb ontdekt hoef ik echt niet meer zo vaak mijn haren te wassen, om over de geur nog maar te zwijgen van deze heerlijke shampoo.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als eerste zit er in deze Aussome box een daily clean shampoo en de bijbehorende conditioner. Als je de fles opent komt de unieke geur je meteen tegemoet. Zoet en een beetje kauwgom ballen-achtig. Het voelt lekker in je hand, en nog fijner op je haar. Na 1x wassen is mijn haar al zachter en glanzender. Ik vond vooral de daily clean conditioner erg fijn omdat deze je haren weer voorziet van wat extra vocht zonder mijn haar gelijk erg zwaar te maken zoals de meeste conditioners.

img_2942

Zoals ik al zei hoef ik nu dus niet meer elke dag mijn haren te wassen. Vooral sinds ik de Aussie Miracle Dry Shampoo Mega Instant heb geprobeerd. Zoals de naam al zegt heb je in een keer een lekkere oppepper voor je haar zonder het gelijk te hoeven wassen, drogen en te föhnen. Gezien ik zelf enorm glad haar heb gebruik ik graag droogshampoo om net even dat beetje volume te creëren. Even op de kop, een paar spuitjes droogshampoo en ik ben klaar om te gaan!

Aussie

Mocht je nou echt heel erg beschadigd haar hebben? Probeer dan ook eens de 3 minute miracle reconstructor. Dit is een Deep conditioner speciaal voor beschadigd haar en trust me, hij werkt enorm goed!!

De adviesprijs voor de Aussie Daily Clean Shampoo & Conditioner is €7,11. Ook de Aussie Miracle Dry Shampoo Mega Instant kost slechts €7,11 en zijn alle drie verkrijgbaar bij onder andere Etos, Kruidvat AH en Bol.com. Nou kun je natuurlijk gelijk naar de winkel rennen voor deze geweldige producten, maar je kan natuurlijk ook mee doen aan de mega winactie! Ik mag namelijk 7 meiden heel blij gaan maken met een 7 Days of good hair box met deze prachtige Aussie haarproducten.

Aussie CTURES

Wat moet je doen?

♥ Volg Beauty Unboxing en Aussie op Facebook
♥ Tag vriendinnen die je ook een box gunt
♥ Deel de winactie zodat er nog meer meiden een Aussome Box kunnen winnen

Ik ben weer klaar voor een heerlijke week met fris en fruitig haar dankzij Aussie! Ben jij ook al bekend met deze producten?

Handtekening Jamey