Ik was al heel lang benieuwd hoe een gezichtsborstel zou werken voor mijn huid. Ik mocht van Dermarolling.nl de Beperfect Gezichtsborstel Deluxe testen wat ik voor mezelf en natuurlijk voor jullie gedaan heb.

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Over Beperfect Gezichtsborstel Deluxe

Dagelijkse gezichtreiniging met de gezichtsborstel is tien keer effectiever dan handmatige reiniging. U kunt de Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe gebruiken in combinatie met uw eigen reiniginglotions. Bron

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

In een grote witte luxe doos zit de gezichtsborstel verpakt. Bij het openen zie je eerst de handleiding en daaronder zitten alle items van de gezichtsborstel goed verpakt in plastic. De handleiding is in het Engels maar is erg goed te doen, ik had er geen moeite mee ook in plaatjes word alles goed en duidelijk toegelicht.

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

De Beperfect gezichtsborstel bestaat uit:

  • Ultrasonische borstel
  • 2 vibrerende opzetborstels
  • Plastic borstel kap
  • Draadloze USB adapter
  • Handleiding

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Op de gezichtsborstel zit één grote knop waarmee verschillende opties kan instellen; Aan uit knop, je kan er de snelheid mee instellen en de tijd. Om de knop heen zit verlichtings- indicator. Hierop kan je zien wel snelheid je hebt ingesteld.

De gezichtsborstel heeft 3 standen met verschillende tijden.

A modus: 1 minuut (20 sec. op het voorhoofd, 20 seconden op de neus/kin en 10 seconden op elke wang.

B modus: 2 minuten (40 seconden op het voorhoofd, 40 seconden op de neus/kin en 20 seconden op elke wang.

C modus: Continu werken tot afsluiten of batterij leeg.

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Voordat je kan beginnen

Voordat je de Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe gaat gebruiken moet je hem eerst 10 uur opladen. Je zet de draadloze USB oplader onder aan op de borstel vast, dit blijft goed zitten door een magneet. Zodra de gezichtsborstel aan het opladen is gaat de verlichting aan en uit keer op keer, als de opladen klaar is blijft het licht branden.

Review Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe

Beperfect Gezichtsborstel Deluxe 4

Mijn Routine

Nu ik de Beperfect Gezichtsborstel gebruik heb ik ook mijn reinigings- routine aangepast. Ik verwijder eerst al mijn make-up en oog make-up eerst met een watje en make-up remover (dit word ook geadviseerd voordat je de gezichtsborstel gebruikt). Daarna maak ik mijn huid wat vochtig met lauw water. Ik breng wat cleansing gel aan op de vibrerende opzetborstel. Daarna zet ik hem aan op de laagste stand in de A modus. Met een ronddraaiende beweging ga ik over mijn gezicht heen. Daarna dep ik met een vochtig washandje mijn gezicht schoon. Al deppend maak ik mijn gezicht droog Eventueel kan je daarna nog met een lotion over je gezicht heen gaan, maar dat laat ik zelf achter wegen en dan als laatste stap breng een nachtserum en nachtcrème aan.

Je kan kan de gezichtsborstel 1 a 2 keer per dag gebruiken, als ik de tijd ’s morgens heb pas ik deze routine ook in de ochtend aan, maar sowieso in de avond is dit mijn standaard routine geworden.  Ik geniet nu nog meer van het reinigen van mijn gezicht, het is zoveel intensiever je merkt vrijwel direct resultaat!

Beperfect Gezichtsborstel Deluxe 1

Wat doet de Beperfect Gezichtsborstel Deluxe precies?

Het verwijderd dode huidcellen, fijne lijntjes en meer. De huid wordt met 300 trillingen per seconde gereinigd. De Beperfect gezichtsborstel maakt je huid zachter en gladder. Het reinigt zelfs 6x beter  dan handmatige reiniging en absorbeert 68% meer van de verzorgingsproducten voor je huid. Als je huid gereinigd is dan kan deze de huidverzorgingsproducten beter opnemen en zullen bijvoorbeeld serums en andere hydraterende crèmes beter doordringen in de diepere huidlagen. Tijdens het reinigen kun je het beste draaiende bewegingen maken zodat je de bloedsdoorloop in je huid bevordert.

Beperfect Gezichtsborstel Deluxe 2

Mijn ervaring

Zeker omdat ik nu 32 jaar ben vind ik een goede dagelijkse huid verzorging zeer belangrijk, ik geloof dat je met de juiste verzorging en hulpmiddelen langer kan genieten van een mooie, gezonde uitziende huid. Ik merk dat mijn huid even moest wennen aan de nieuwe manier van reinigen. Maar nu ik het een tijd gebruik zie en voel ik degelijk wel verschil. Mijn huid voelt echt heel zacht en schoon en dat de hele dag door. Ik merk ook zeker dat de verzorgingsproducten die ik daarna aanbreng veel beter worden opgenomen door de huid en nu beter hun werk kunnen doen. Of het daadwerkelijk fijne lijntjes verwijderd daar durf ik nu geen direct antwoord op te geven, dat is iets wat je op langer termijn kan zien.

Review Beperfect Gezichtsborstel Deluxe is online verkrijgbaar bij Dermarolling.nl voor €129,99 (nu tijdelijk voor €79,99)

Ben jij al bekend met de webshop Dermarolling.nl?

Handtekening Lonneke