ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Sinds kort heb ik een nieuwe favoriete dagcrème! Ik heb het over de ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream. Want een hydratatie boost kan mijn huid altijd wel gebruiken. Daarnaast heeft deze crème ook nog eens heerlijke geur. Lees gauw verder voor de review.

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Over ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream is een rijke energie stimulerende crème die je huid zelfs tot 72 uur hydrateerd. Dit komt door de huidversterkende Java. Hydra-Hug ™ -technologie die ervoor zorgt dat de huidcellen langer het vocht vasthoud. Koffie & Ginseng helpen bij het revitaliseren van de skine. De huid ziet en voelt er weer ontwaakt uit.

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Verpakking

Ik heb de 50ml van ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream. De verpakking is lekker fris en opvallende met de kleur oranje. De crème zit in een stevig glazen postje met een draai deksel. Zodra je het opent komt de heerlijk geur van sinaasappel al naar boven. Dit is een geur waarvan ik blij word.

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Gebruik

De crème voelt fris en luchtig aan. Je kan de booster crème zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Ik vind hem persoonlijk erg prettig voor in de ochtend. Want niet mijn huid ontwaakt van de heerlijke geur maar ook ikzelf. De crème laat zich makkelijk aanbrengen op de huid en masseer het in met een beauty-tool. Je merkt gelijk dat je huid zacht, soepel en super gehydrateerd aan voelt. En omdat het doet wat het belooft maakt het echt mijn favoriete crème van dit moment. Zeker nu ik vaker in de zon lig en mijn huid sneller uitdroogt is deze erg fijn.

ORIGINS Ultra Hydrating Energy Boosting Cream

Conclusie

Als je opzoek bent naar een goede booster voor je huid en ook nog een een heerlijke verfrissende geur heeft kan ik de ORIGINS  Energy Boosting Cream zeker aanraden. Ik vind de prijs ook zeker wel te doen als je kijkt wat je ervoor terug krijgt.

De ORIGINS Cream is verkrijgbaar bij o.a Douglas voor €26,00 50ml