OPI Peru Collectie

Vanaf 22 augustus is de nieuwste najaar/winter collectie van OPI verkrijgbaar! Dit seizoen is de collectie geïnspireerd op het prachige land Peru. Benieuwd naar de kleuren? Lees dan snel verder.

OPI PERU COLLECTIE

Zoals de naam van deze collectie al zegt is deze collectie geïnspireerd door het land Peru. Zelf ben ik nog nooit geweest, maar het staat zeker op mijn bucketlist. Alleen al de Machu Picchu, en dan nog te bedenken dat er zo veel meer te ontdekken valt in Peru. De nieuwe collectie bestaat uit 12 kleuren die het land heel duidelijk laten zien. Denk maar aan de aarde tinten, mauve, maar ook mooie rood tinten.

Naast de gewone lakjes is deze collectie verkrijgbaar in een mini pack en gellak. De finish van deze nagellak is glanzend. Dat is toch wel iets wat ik een klein beetje jammer vind want stiekem had ik een mooie shimmer ook wel erg gaaf gevonden.

Mijn favorieten

De kleur Seven Wonders of OPI is toch wel een van mijn favorieten uit deze collectie. Deze mauve tint is perfect voor de herfst!

Ook de kleur Somewhere Over The Rainbow Mountains is bij mij erg geliefd. Een kleur als deze heb ik nog niet eerder gevonden. Vooral de dekking is vaak een probleem bij een tint als deze. Gelukkig heb je met 2 laagjes echt een prachtig resultaat!

OPI Peru collectie

Verkrijgbaarheid

Deze nieuwe OPI Peru collectie is onder andere te koop via de webshop. Daarnaast kun je ze ook kopen bij Douglas. Een normale nagellak kost €14,95 per stuk. Wil je liever een OPI Infinite Shine lak dan kosten ze €18,95. De mini pack (4 x 3,75ml) kost €19,95. Zelf vind ik die minder fijn omdat ik ze niet goed kan vasthouden. Maar wanneer je meerdere kleurtjes wilt proberen is dit wel een hele fijne optie! Deze OPI Peru collectie is vanaf 22 augustus te koop.

Wat vind jij van de nieuwe collectie? Spreken de kleuren jouw reislust al aan?

OPI Peru collectie

BewarenBewaren