Een radiator, het is nou niet bepaald het mooiste item in je interieur. Toch kun je er niet omheen en hoort deze bij het huis. Natuurlijk kun je het zo laten, of er wat voor zetten, maar wist je dat je ook op tal van leuke manieren je radiator kan pimpen? In dit Do It Yourself artikel geef ik je enkele leuke tips om je radiator een leuke uitstraling te geven.

Een likje verf

Misschien voor de hand liggend, maar met een likje verf kun je je radiator al een heel ander beeld geven. Verf hem mee in de kleur van de muren in jouw huis, of geef hem een aparte kleur. Welke kleur dit is, is natuurlijk helemaal aan jou en wat past bij jullie interieur. Zelf zou ik ervoor kiezen om hem mee te schilderen in de kleuren van onze inrichting, zodat de radiator wegvalt.

https://nl.pinterest.com/pin/410601691015993143/

Hello vintage look!

Hou jij van een vintage uitstraling in je interieur? Denk er dan eens aan om dit ook bij je radiator te doen! Je kunt bijvoorbeeld de verf wat wegschuren, zodat hij een tweedehands look heeft. Ook kun je kijken of je eventueel met koperen of gouden buizen kunt werken, wat ook een ouderwets en gaaf effect geeft. Zo maak je van je radiator een echt pronkstuk in je woning!

https://nl.pinterest.com/pin/498984833697165996/

Zelf een radiatorombouw maken

Wanneer je man van klussen houdt, of jij zelf misschien ook wel, kun je er voor kijken om zelf een radiatorombouw te maken. Een radiatorombouw is ideaal. Je paneelradiator of normale radiator is weggewerkt, maar je hebt nog wel de warmte ervan. Op internet zijn tal van filmpjes en informatie te vinden over het maken van een radiatorombouw, zodat je zelf kan kiezen wat voor ombouw je wil en hoe je dit gaat aanpakken. Natuurlijk kun je een radiatorombouw ook zelf kopen, maar het is natuurlijk net zo leuk én goedkoop om dit zelf te doen!

Dus heb jij een paneelradiator of radiator thuis welke je graag wil pimpen? Denk dan eens aan deze tips! Hoe zou jij jouw radiator pimpen? Laat het achter in een reactie, ik ben super benieuwd!