Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Door het weer van de afgelopen dagen heb ik al stiekem herfstkriebels! Voor de overgang van de zomer naar de herfst heb ik drie mooie Essence budget nagellakken voor jullie samengesteld ‘Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life’. Kijk je mee naar de swatches!

Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Even kort over The Gel Polish

Een liefde die duurt! De nieuwe generatie Essence nagellakken doet haar intrede. De speciale formule geeft nagels een ongelofelijk lang houdende manicure en een geweldige gel- finish. De innovatie kleurtechnologie verzekert je van intense kleuren en een perfecte dekking.

Ik heb The Gel Nail Polish zonder de speciale base en top coat gebruikt, die je van Essence er wel bij kan kopen. Ik heb hier gewoon mijn eigen base coat onder en geen top coat gebruikt.

Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Life is Pink

Is een donker roze fuchsia kleurig lak. Life is Pink is donker wat mooi past bij de herfst maar heeft ook iets opvallends en fris waardoor het ook voor de zomer een mooie kleur is. Deze kleur is voor iedereen wel draagbaar. Met twee laagjes heb je een mooie dekking voor de extra glans heb ik wel een top coat gebruikt.

Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Grossip Girl

Grossip Girl zou ik omschrijven als een paarse nagellak met een grijze ondertoon. Dit kleurtje is uniek en mooi voor de overgang van de zomer naar de herfst. Met twee laagjes heb je een mooie dekking voor de extra glans heb ik wel een top coat gebruikt.

Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Pretty Cool Life

Is een kaki kleurige nagellak, ik denk dat dit de kleur van herfst 2018 gaat worden! Vind het een frisse en toch warme kleur. Ik  heb een zwak voor dit soort kleuren. Met twee laagjes heb je een mooie dekking voor de extra glans heb ik wel een top coat gebruik

Essence Life is Pink, Grossip Girl & Pretty Cool Life

Essence is mijn favoriete budgetmerk en kan het iedereen aanraden. Ze hebben een mooie dekking, de kwastjes brengen de lak erg fijn aan en er is een ruime keuze aan kleuren!

Essence The Gel Polis is verkrijgbaar bij o.a. Etos voor €1,79 per stuk

Wat vind jij van deze drie kleuren?