Met kinderen is het altijd lastig om zomaar eventjes op pad te gaan. Zelf merkte ik dat ik minder op de fiets stapte sinds ik moeder ben geworden. Dit komt omdat ik nog geen goede optie had om haar mee te nemen. Daarnaast woon ik in een heel heuvelig gebied en is de auto gewoon vaak makkelijker. Gelukkig vind opa fietsen met de kleinkinderen geweldig!

Nu ik de Bobike exclusive mini heb, kan ik makkelijk op stap met de fiets. Met dit heerlijke weer is dat natuurlijk geen straf en gaat opa het liefst een lekker stukje fietsen maar zijn kleindochter

De veiligheid van de Bobike

Gelukkig heeft Bobike een aantal aspecten ook hoog in het vaandel staan die ik ook belangrijk vind zoals de veiligheid. Je wilt natuurlijk dat je kind veilig op de fiets meekan en daar heeft Bobike alles aan gedaan. De Bobike is namelijk voorzien van een goede riem over de twee schouders en bij de voetjes. Je kind kan gewoon in slaap vallen zonder dat er kans bestaat dat ze uit het stoeltje valt.

Het ontwerp is prachtig

Zelf heb ik de kleur Denim Deluxe en die vind ik geweldig. De kleuren passen helemaal bij de huidige trends en ook bij mijn fiets. Het ontwerp van de Bobike exclusive mini is erg modern en dat past ook weer goed bij de moeders en ook opa’s en oma’s van tegenwoordig. De spullen moeten namelijk niet alleen meer praktisch zijn maar moeten er ook goed uitzien. En dat zie je ook bij dit fietsstoeltje terug.

Voor jong en oud

Het fietsstoeltje kun je al gebruiken met een baby vanaf 9 maanden. Dat betekent dat ik hem over een aantal weken mag gaan gebruiken. Maar een groot voordeel van het stoeltje vind ik dat je er kinderen tot 3 jaar in kunt meenemen. Het is dus niet nodig om hem na een aantal maanden gebruiken weer weg te doen. Het is een goede investering als je graag met jouw kind op pad gaat op de fiets. Overigens is ook het monteren van het stoeltje op een fiets erg gemakkelijk.

De Bobike exclusive mini is te koop bij diverse fietsspecialisten en online bij bol.com voor €59,95. Een windscherm kun je er los bij kopen voor €26,95.

Ga jij graag met jouw kind op pad op de fiets? Heerlijk hé die wind door je haren en genieten van de buitenlucht?

Bobike exclusive mini_ op stap met je kinderen

Laatste update: 18-02-2020