Geurtjes, niets is zo lekker dan een heerlijk parfum te dragen en daar zelfs complimentjes over te krijgen. Geuren doen iets met ons en daarom is het zo fijn dat er zoveel keuze is uit geuren. De bekende modemerken hebben uiteraard ook allemaal eigen lijnen parfum. Denk aan Gucci, Armani en Calvin Klein. Vandaag delen wij onze 5 favoriete parfums van de bekende modehuizen!

Gucci

Gucci is heel erg vrouwelijk als het op parfums aankomt. De geuren van het merk zijn vaak romantisch, erg vrouwelijk en bloemig. Je moet daar natuurlijk van houden. Gucci Bloom is een voorbeeld van een heerlijk parfum. Deze eau de parfum is heerlijk zacht bloemig en romantisch. Hij bevat geurnoten van kamperfoelie, tuberoos en arabische jasmijn. Nieuw is de geur niet, heel lekker wel!

Burberry

De geuren van Burberry zijn heel erg kenmerkend. Wanneer je ze eenmaal geroken hebt weet je dat dit van het merk is. Dat doen ze overigens heel goed, want het zet hun handtekening van het merk eronder. Brit for Her is een lekkere geur die in een leuke flacon komt. Erop is het ruitjesmotief van het merk te zien. De geur is lekker zoet en bloemig, speciaal voor de moderne vrouw.

Calvin Klein

De geuren van Calvin Klein zijn altijd heerlijk! Wij zijn groot fan van de CK One edities. Elke zomer bijvoorbeeld komt het merk met een nieuwe zomer editie hiervan, genaamd CK One Summer, en elk jaar is het dik genieten! De flacons zijn overigens allemaal hetzelfde en niet geheel bijzonder, maar ze stralen wel de merknaam uit. Iedereen herkent deze flacon namelijk.

Yves Saint Laurent

Als het om uiterst luxe geuren gaat ben je bij Yves Saint Laurent aan het juiste adres. Libre is onze favoriet van het merk, al is Black Opium ook een dikke aanrader. De geuren stralen luxe uit met hun flacon, maar door hun magische geurnoten krijg je heerlijke luxe geuren die rijk aanvoelen. Heel lekker als je het ons vraagt! Deze geuren zijn met name geschikt voor een feestje of bijzondere momenten. Het is zonde om ze zo te gebruiken en naar je werk te dragen.

Armani

Dan tot slot Armani. Ook Armani heeft lekker geurtjes, waarvan onze favoriet Armani Sì is. Deze geur is vrij bekend, niet nieuw en komt inmiddels in allerlei varianten. De oorspronkelijke geur is nog het allerlekkerst en bevat fruitige en bloemige geurnoten. Het is daarmee een lekkere vrouwengeur, perfect voor het komende voorjaar!

Onze 5 favoriete parfums van de bekende modehuizen!