extremis-pantagruel-picnictafel4
In dit blog wil ik je graag meer vertellen over het designmerk Extremis. Extremis is een Belgisch designmerk met de mooiste items voor in je interieur. Zelf kijk ik graag rond op interieurwebsites voor de nodige inspiratie en ik wil jou graag kennis laten maken met Extremis, lees je mee?

Wat voor merk is Extremis?

In mijn zoektocht naar meubels voor in onze tuin, kwam ik Extremis tegen. Extremis is een Belgisch designmerk en staat bekend om de mooie tuincollectie. Wanneer je graag een Design Tuin
wilt, is Extremis een merk wat zeker aan te raden is. Extremis ontwerpt ieder tuinmeubel met het idee dat je er gezellig moet kunnen zitten met vrienden en familie. Heerlijk toch? De meubels bestaan ook veel uit bijvoorbeeld lange tafels, zodat ze perfect zijn voor een gezellig diner of barbeque! Door de ruimte die de tafels bieden, kun je er met een veel mensen aan zitten. Erg handig wanneer je een groot gezin hebt!

extremis-pantagruel-picnictafel7

Verschillende designers

Extremis werkt met verschillende designers, bijvoorbeeld Dirk Wynants of Arnold Merckx. Extra leuk, want zo zie je verschillende ontwerpstijlen samenkomen in één merk. Dirk Wynants is de eigenaar van Extremis en richt zich vooral op het ontwerpen van de tuinmeubels. Dirk houdt zelf ook van een bourgondische levensstijl, vandaar dat hij deze graag wil doorgeven met zijn meubels. En dit zie je vooral terug in zijn verschillende ontwerpen picknicktafels. Samen tafelen staat centraal, en laat ik daar zelf nou ook dol op zijn..

extremis-pantagruel-picnictafelMijn favoriete meubel

Natuurlijk heb ik zelf ook mijn nodige favorieten uitgezocht bij Extremis. Hetgeen wat er voor mij echt uitspringt is de Pantagruel Picnic. Het lijkt mij heerlijk om deze picknicktafel in onze tuin te hebben staan. Ik zie het al voor me om daar gezellig samen te eten, of om gewoon een borrel te drinken! Een picknicktafel heeft toch wat meer dan een normale tuinset vind ik zelf. Zeker met kinderen is een picknicktafel een echte aanwinst.
Wat vindt jij van Extremis?