Maak je nagels en teennagels zomerproof met de vrolijke Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set! 3 kleuren die van jou nagels een feestje maken. Ze geven de nagels een mooie gel-finish en zijn ook nog eens betaalbaar. Benieuwd naar mijn review en swatches, lees dan gauw verder!

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Over Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Nobea Gel-like nagellak is voornamelijk bekend om hun vrolijke en felgekleurde collecties. Een set zoals Flamingo Summer is ideaal, je kan snel afwisselen of zelfs combineren, voor een leuk speels effect. De lakken bevatte een hoogpigment en hebben een mooie gel finish. Zeker deze nagellak set maakt jouw nagels en teennagels direct zomerproof!

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Over de verpakking

De set bevat 3 lakjes. De flesjes hebben een inhoud van 6ml. Het kwastje heeft de perfect grote voor elke nagel en loopt rond af, hierdoor kan je de nagellak netjes aanbrengen.

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set - Salmon Pink

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set – Salmon Pink

Salmon Pink is een peachy kleurige lak. Niet alle deze kleur maar de hele set steekt prachtige af tegen een zongebruinde huid. Voor een mooie dekking had ik twee dunne laagjes nodig.

 

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set - Watermelon

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set – Watermelon

Watermelon is mijn favoriet, direct al toen ik hem op mijn nagels deed en heb gelijk ook mijn teennagels met dit kleurtje voorzien. Het kwastje zorgt dat je in een enkele beweging de lak mooi kan aanbrengen zonder strepen. Ook hier heb ik twee laagjes opgedaan.

Spicy Orange Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set – Spicy Orange

Spicy Orange is een rood/oranje kleurtje. De eerste twee neigen daarin tegen meer naar roze. Het is een vrouwelijk en trendy kleur die zeker bij elke huidtint mooi past. Ik heb hier twee laagjes aangebracht. Voor een nog betere en mooiere gel finish kan je ook eventueel de extra glans top coat Nobea Day-to-Day aanbrengen. Een goede top coat zorgt niet alleen voor een beter glans maar beschermt ook de kleur en zorgt dat de lak langer mooi blijft zitten.

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Conclusie Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set

Wat een vrolijke lakjes, waar ik gelijk blij van word. Ik vind ze erg leuk om ook te combineren met bijvoorbeeld mijn favoriete OPI nagellak en makkelijk om eventueel mee te nemen aangezien de flesje niet te groot zijn. Ik raad wel aan om een top coat voor extra glans te gebruiken, zonder zie ik zelf niet helemaal de gel finish terug. De nagellak blijft bij mij zo’n drie dagen mooi zitten, daarna gaat het wel chippen en is het tijd om de nagels weer te voorzien van een nieuwe kleur.

Nobea Gel-Like Flamingo Summer Set is online verkrijgbaar bij Notino voor €9,70

Favoriete zomer nagellak