Collistar komt weer met een heerlijk nieuw product en wel eentje voor je ogen. De Collistar Oogcontour serum gel is geweldig voor de huid rondom de ogen die wat lifting kan gebruiken. De gel heeft namelijk een liftende werking van de oogzone en is dus fijn om bij de eerste tekenen van huidveroudering te smeren. In deze review lees je er alles over.

Collistar oogcontour serum gel

Smeer jij al met een goede verzorging voor de huid rondom je ogen? Ik kan het echt aanraden, ook al heb je nog geen last van lijntjes of rimpeltjes rondom je ogen. Wanneer je namelijk op tijd begint met dagelijks te smeren ben je de tijd wat voor en kun je het huidverouderingsproces wat uitstellen. Het vormt een extra stapje binnen je huidverzorgingsroutine, maar je bent er ook zo mee klaar. Deze gel is perfect om de tijd wat voor te zijn en rimpels en lijntjes wat uit te stellen en wanneer je ze al hebt te verzachten. De formule bevat hyaluronzuur in 4 moleculenmassa’s. Hierdoor kunnen ze in de diverse huidlagen doordringen en in verschillende lagen hun werk doen. Hyaluronzuur geeft hydratatie en omdat het in zoveel huidlagen kan werken vult het van binnenuit op en wordt de huid als het ware gelift. Daarnaast is deze gel ook perfect tegen wallen en donkere kringen.

De formule

Naast hyaluronzuur bevat de formule een kostbaar extract van ginseng. Dit beschermt de gevoelige huid rondom de ogen tegen de schadelijke effecten van blauw licht. Blauw licht zit in alle digitale toestellen, zoals je smartphone, je laptop, iPad en meer. Dit licht versnelt huidveroudering en dus is het belangrijk om hiertegen te smeren. De formule bestaat voor 97% uit ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. Denk bijvoorbeeld aan het zuiverste water uit de Dolomieten. Dit product wordt overigens gemaakt door middel van 100% hernieuwbare energie, waarmee het dus niet alleen goed is voor jouw huid, maar ook voor ons milieu.

Mijn mening

De verpakking is prima. De gel komt namelijk in een kleine tube met smalle applicator. Hiermee kun je heel goed doseren en dat is fijn, want de gel is vrij vloeibaar. Je hebt echt maar een klein beetje van het product nodig, want het smeert zich goed uit. De gel gebruik je in de ochtend en in de avond en breng je aan met je vingertoppen. Niet wrijven, maar deppen, want de huid is hier zeer dun en fragiel. Het product voelt heel fijn aan op de huid en trekt prima in. Je kunt er moeiteloos concealer of andere make-up overheen aanbrengen, zonder dat het gaat rullen. Perfect dus!

De Collistar Oogcontour serum gel komt in een tube van 15 ml. Voor een oogcrème is dat helemaal prima, want je doet hier vrij lang mee. Hij kost €37,- en is online verkrijgbaar bij Collistar.com.