Ik draag graag rosé gouden sieraden en toen ik bij My Bendel een mooie set uit mocht zoeken, wist ik vrijwel direct wat ik wilde. Naast dat ik een mooie sieraden ga reviewen kunnen jullie ook nog eens via Instagram kans maken op een My Bendel sieraden set die ikzelf heb samengesteld. Kijk je gauw mee!

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

Over My Bendel Sieraden

De sieraden collectie van My Bendel herkent een breed scala van stijlen. Kies voor een mooi sieraad die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Of je nou een stoere ‘City Chick’ bent of juist de ‘Classy Lady’, misschien soms zelfs een tikkeltje ‘Glamour Girl’ of juist de ‘Excentrieke Fashionista’. Met de My Bendel sieraden past er altijd wel een uniek sieraad wat bij jouw stijl past. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en gedrevenheid om te ondernemen.

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

Bless Armband

Deze Bless armband is een brede RVS rosékleurige armband met hele fijn kristal stenen. Ik koos deze omdat het een mix is van iets opvallends en ook iets subtiels door de fijne kristal steentjes. De armband is nikkel, cadmium en loodvrij. De armband voelt ondanks dat hij stevig is licht aan en heeft een goede karabijnsluiting.

Bless Armband is online verkrijgbaar voor €39,95

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

Bless Bedel Armband

Deze is net wat fijner als de eerste armband die ik jullie liet zien. De armband is voorzien van subtiele ronde bedels in rosé- kleur en met strass steentjes. Het materiaal is van metaal en heeft zoals je ziet op de foto een magneet sluiting. Dit vond ik wel even eng toen ik hem ging dragen, ik was bang dat ik hem juist door de sluiting gauw zo verliezen. Gelukkig is dit niet het geval de magneet sluiting is stevig en gaat echt niet zomaar los. Deze Bless bedel armband is nikkel, cadmium en loodvrij.

Bless Bedel Armband is verkrijgbaar voor €14,95

My Bendel Sieraden

Zoals je ziet kunnen deze eerste twee armbanden goed met elkaar gecombineerd worden. Wel is er kleur verschil omdat de één toch van een duurder materiaal gemaakt is. Maar als je er nog een ander armbandje erbij doet zal het kleur verschil wegvallen.

 

My Bendel Sieraden

My Bendel Sieraden

Bless Rosékleurige Oorstekers

De oorbellen zijn voorzien van matte knoppen en omdat deze perfect matchen bij de armbanden uit de Bless collectie had ik deze gekozen. De oorbellen zijn van RVS en voelen zo licht aan dat je niet eens merkt dat je ze in hebt. De Bless Rosékleurige Oorstekers zijn nikkel, cadmium en loodvrij.

Bless Rosékleurige Oorstekers zijn verkrijgbaar voor €14,95

My Bendel Sieraden

Ik ben zelf helemaal weg van deze mooie set en via Instagram maak jij kans om ook deze set te winnen!

Wat moet je doen?

Volg Beauty Unboxing op Instagram

Volg My Bendel op Instagram & Facebook

Ben jij al bekend met de webshop My Bendel?