Afgelopen jaar heeft Bee Honest Cosmetics een aantal nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment. Ik kreeg drie producten toegestuurd; Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil. Vandaag vertel ik je mijn ervaring, kijk je mee!

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Over Bee Natural Cosmetics

Natuurlijke, bijenvriendelijke
cosmetica voor gezicht,
lichaam en haar.

Bijen houden we het liefst zo ver mogelijk bij ons weg. Maar bekijk ze eens op een andere manier. Behalve dat ze noodzakelijk zijn voor de bestuiving van onze gewassen, leveren ze natuurlijke ingrediënten voor beautyproducten.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Over Bee Honest Cosmetics – Gezichts Scrub Rozen

In deze scrub verwijderen gemalen biologische abrikozenpitjes dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl plantaardige oliën en bijenwas  de huid verzorgen.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Ingrediënten Bee Honest Cosmetics 

Bee Honest Cosmetics is een natuurlijke verzorging en is BDIH gecertificeerd: Geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen of aardolieproducten.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Bee Honest Cosmetics – Gezichts Scrub Rozen

Ik vind het heerlijk als mijn huid zo zacht als een babyhuidje aanvoelt. En vind het belangrijk dat de korrels in een gezichtsscrub niet te grof zijn, op één of andere manier heb ik dan het gevoel dat het mijn huid kan beschadigen.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Je ziet heel goed de gemalen abrikozenpitjes maar ze zijn niet te grof en zacht voor de huid. De korrel is voelbaar als je het gebruikt, waardoor je het precies op de juist plaatsen kan gebruiken. Ik neem zelf nooit de huid onder mijn ogen mee omdat die vrij dun is. De substantie van de scrub is luchtig en niet al te vol, hierdoor heb je weinig product nog voor je gehele gezicht en is het heel makkelijk te verdelen. Ik breng de scrub aan op een vochtige huid en met een rustige ronddraaiende beweging masseer ik het in. De scrub maakt mijn huid heerlijk zacht en voelt niet trekkerig aan na gebruik. Ik merk dat dodenhuidcellen verwijderd worden en mijn gezicht rustig eruit ziet.

De geur is heel zacht en subtiel, je ruikt een vleugje van de rozen maar veel is het niet.

Bee Honest Cosmetics – Gezichts Scrub Rozen is verkrijgbaar voor €6,95 bij BigGreenSmile

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Over Bee Honest Cosmetics- Dagcrème  Zoete Amandel

Deze dagcrème verzorgt, hydrateert en beschermd de normale huid. Met bijenwas, zoete amandelolie, shea butter en extract van het driekleurige viooltje.

 

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Ingrediënten Bee Honest Cosmetics 

Bee Honest Cosmetics is een natuurlijke verzorging en is BDIH gecertificeerd: Geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen of aardolieproducten.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Bee Honest Cosmetics- Dagcrème  Zoete Amandel

Wat mij direct aanspreekt aan deze dagcrème is dat er shea butter, bijenwas en amandelolie in zit verwerkt. Zowel amandelolie als shea butter zijn twee ingrediënten die perfect zijn om de huid te voeden en te hydrateren en vooral het laatste vind ik belangrijk.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

De dagcrème voelt vol en heel zacht aan op je huid. Mijn huid word in combinatie met de scrub en deze dagcrème heerlijk zacht. Zeker voor de normale huid een goede crème. Maar inmiddels ben ik 32 jaar en gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar producten met anti-aging . Toch gebruik ik des ondanks deze crème omdat het goed hydrateert en voed.

Bee Honest Cosmetics- Dagcrème  Zoete Amandel is verkrijgbaar voor €8,95 bij BigGreenSmile

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Over Bee Honest Cosmetics- Body Oil Lavendel & Sinaasappel

Onze lichaamsolie voedt en verzorgt de huid met plantaardige oliën en bijenwas. De Lavendel- en sinaasappelgeur omhult je met een gevoel van ontspanning. Masseer de olie zachtjes in op een licht vochtige huid totdat deze is ingetrokken.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Bee Honest Cosmetics- Body Oil Lavendel & Sinaasappel

Ik ben trouw in het gebruiken van gezichtsverzorging maar mijn lichaam verzorg iets minder goed. Vaak geen tijd of ik vergeet het gewoon, zonde toch! Maar nu ik deze heerlijke body olie van Bee Honest heb geprobeerd zal het niet meer gauw gebeuren. De Body oil heeft ten eerste een heerlijke frisse geur vooral de sinaasappel geur ruik je hier goed in terug. Direct na gebruik voelt je huid gevoed en zacht aan en niet voor even maar de hele dag.

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

De textuur voelt zacht aan en de olie trekt snel in je huid, waardoor het geen vlekken achter laat op je kleding. De olie is ook echt een aanrader als je een droge huid hebt. Ik had voordat ik deze huidolie gebruikt last van wat droge schilvers op mijn benden en boven armen maar nu ik elke dag deze olie gebruik heb ik daar geen last meer van gehad.

Bee Honest Cosmetics- Body Oil Lavendel & Sinaasappel is verkrijgbaar voor €9,95 bij BigGreenSmile

Bee Honest Cosmetics Gezichts, Dagcrème & Scrub, Body Oil

Ik kende Bee Honest nog niet maar nu ik deze drie producten heb gebruik, wil ik zeker meer gaan proberen. Het zijn natuurlijke verzorgingsproducten, voeden de huid. Maar wat ik vooral mooi vind het verhaal achter het merk Bee Honest. Want in de producten waar honing in wordt gebruikt, zit biologische fairtrade honing en daarmee ondersteunen ze projecten die de natuur en de bijen een handje helpen. Niet alleen goed voor je huid dus!

Bee Honest Cosmetics is verkrijgbaar BigGreenSmile

Ben jij al bekend met Bee Honest Cosmetics?