Iedere mama weet dat alles valt of staat met een goede planning en dit geldt ook voor mij. Ik merkte dat ik het overzicht kwijt raakte, mama zijn, werken en bloggen en alles daarom heen. Sinds kort gebruik ik de Mumplanner een goed  gestructureerde agenda die je geheel zelf naar smaak kan samenstellen.

Mumplanner

Mumplanner

De Mumplanner is bedacht door Marijke een werkende moeder van 2 jonge kinderen. Zelf kon ze nooit de perfecte agenda vinden die aansloot bij haar behoeftes. En ik ben het met haar eens. Want als moeder heb je niet alleen rekening te houden met je eigen planning maar ook van al je andere gezinsleden. En heb je veel meer nodig dan wat een standaard agenda biedt.

Eerlijke productie

De Mumplanner word met de handgemaakt in Limburg in de Beschermde Werkplaatsen van Hassel. De mensen werken in eerlijke omstandigheden. Het zijn mensen met een naam, gezicht en een verhaal. Dit is dus geen goedkope massa productie maar word met aandacht en liefde gemaakt. De Mumplanner is een eerlijk en duurzaam product.

Mumplanner

Persoonlijke touch

Toen ik voor het eerst in contact kwam was met de Mumplanner was ik gelijk verliefd! Prachtige covers, ringen en inhoud en dit alles kan je allemaal zelf samenstellen naar je eigen smaak. De planner ziet er luxe uit en de cover is gemaakt van kunstleer en gebonden met ringen. Hierdoor kan je makkelijk blaadjes toevoegen aan de agenda of eruit halen. Je hebt keuze uit een aantal verschillende kleuren covers;

Cover

  • Nude (deze heb ik)
  • Goldie
  • Black
  • Midnight Blue
  • Totally Pink
  • Seaside blue – silver
  • Seaside blue – rose gold

De ringen zijn verkrijgbaar in:

  • Rose goud (deze heb ik)
  • Zilver
  • Doorzichtig

Het formaat van de Mumplanner is A5 en je kan kiezen om een dag op 1 bladzijde te hebben of 2 dagen op 1 bladzijde. Nog een voordeel je kan zelf je start maand kiezen, ik ben deze maand net begonnen. De inhoud is sowieso 12 maanden. Bij het kiezen van de cover heb je de keuze of je het logo erop wilt hebben of niet, ik heb dit wel gedaan.

Gepersonaliseerd

De inhoud word persoonlijker door de namen van je gezinsleden in een vakje erbij te zetten, zoals je hierboven op de foto ook ziet.

Mumplanner

Decokaartjes en Inserts

De Mumplanner is daarnaast ook nog uit te breide met inserts en accessoires en allerlei leuke hebbedingetjes. Ik heb voor wat leuke deco kaartjes gekozen en inserts, Vooral de inserts vind ik heel handig. Ik heb gekozen voor; Projects, Notes, To Do, Finances

Mumplanner

Stickers & Post-its

En natuurlijk kunnen stickers en post-its niet ontbreken. Op deze manier kan je belangrijke dingen goed aanduiden. De stickers zijn semi transparant en super handig te verwerken in je planning of je agenda te decoreren. Ik heb gekozen voor de sticker set mokka die perfect past bij de nude look van de planner.

Mumplanner

Quotekaarten & Decopapier

Met quotekaarten en decopapier kan je de agenda nog persoonlijker maken. Ik heb voor marme decopapier gekozen, hierop kan je ook makkelijk je post-its f foto’s plakken en is ideaal om een onder verdeling te maken in je agenda, dit is hetzelfde met de quotekaarten.

Mumplanner

Ik ben heel blij met deze prachtige, elegante planner van Mumplanner. Het is alleen al een plaatje om te zien toch. En vind het heel leuk dat je hem kan uitbreide met allerlei leuke accessoires en zo is jou agenda echt uniek!

De Mumplanner is online verkrijgbaar bij Mumplanner vanaf €40,95

 

Mumplanner Pin de perfecte agenda voor elke mama