Misschien ben je al weer aan het werk, of geniet je nog heerlijk van je vakantie? Wat je ook aan het doen bent, een barbecue kan altijd! Zeker in de zomer, met warme avonden, kan een goede barbecue niet ontbreken. Nodig je vrienden uit en maak er een heerlijke middag en/of avond van!

Wat voor een barbecue kies je?

Je kunt kiezen voor een standaard elektrisch of kolen model, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor Design barbeques. Deze hebben net wat meer uitstraling dan een standaard barbecue en staan hierdoor erg tof in je tuin. Mijn favoriet is de Weltevree Outdoor oven.Deze kan het hele jaar buiten blijven staan, waardoor je er weinig omkijken naar hebt. In de Weltevree Outdoor Oven kun je vlees grillen of zelfs een pizza bakken, dát is pas leuk! Succes met je vrienden is hierbij zeker gegarandeerd.

Maak jouw tuin barbecue proof!

En, heb je al een design barbecue op het oog? Naast een barbecue, is een gezellige eet- en leefomgeving in je tuin natuurlijk ook van groot belang. Met de merken Weltevree en Extremis kun jij je tuin helemaal af maken, of je nu kiest voor design of voor een behaaglijk gevoel. De buitenoven komt van het merk Weltevree, een Nederlands merk wat zich richt op een tevreden en behaaglijk gevoel.

Met fijne buitenproducten kun je met Weltevree je tuin compleet maken. Of je nu kiest voor een loungestoel of patiobank, of verder denkt en je tuin afmaakt met een Dutchtub: Weltevree is het geschikte outdoor merk voor iedere tuin. Liever een wat strakker design in je tuin? Dan is Extremis het merk wat je zoekt. Extremis is een Belgisch design merk, gericht op design en een bourgondische leefstijl. Met strakke, maar toch functionele designs, is er altijd een item wat past in jouw tuin.

Welke design barbecue zou jij kiezen?

Handtekening Jamey