Het moet niet gekker worden, een magnetisch masker! Geen water, geen troep, enkel een magneet en een tissue. Benieuwd wat ik van dit masker vind? Lees dan snel verder.

Zoals te verwachten is dit weer een innovatie uit Zuid-Korea. Dankzij Esthetic Health is het Milky Dress Black Luster Mask nu ook in Nederland te koop. Het Black Luster Mask zou ervoor zorgen dat alle vuil en onzuiverheden uit je poriën worden gelift middels de magneet. Daarnaast zou het masker je ook weer een mooie gezonde glow geven, de bloedcirculatie in je gezicht verbeteren en je huid weer in balans brengen. Hoewel ik zelf nog niet heel veel last heb van rimpels zou het deze wel verminderen evenals acne. Klinkt erg goed toch?

Magnetisch, maar wat zit er dan in?

Waar ik altijd als eerste mijn vraagtekens bij heb als het gaat om een Aziatisch producten zijn de ingrediënten. Vaak is er niet veel over terug te vinden of is het niet in het Engels of Nederlands. Gelukkig ontving ik naast het masker ook een duidelijk persbericht met alle informatie. Het Black Luster Mask bevalt zilt uit de dode zee. Dit bevat 24 verschillende soorten mineralen die je huid soepel en elastisch houden. Ook zitten er diverse soorten olie in die zorgen voor een balans van water en olie.

De verpakking is eigenlijk gelijk al bijzonder gaaf. Het masker zit in een prachtig zilverkleurige doos met daarin het masker zelf, een spatel en uiteraard de magneet. De spatel is voor het aanbrengen van het masker wel echt nodig. Je veegt het product namelijk niet even heel makkelijk van je vingers. Met de spatel breng je een laagje masker aan welke je vervolgens maar een paar minuten hoeft te laten zitten (zo’n 3 tot 5 minuten is genoeg).

Jaaaaaa daar is dan de magneet!

Het verwijderen van het masker is echt easy peasy. Vouw een tissue om de magneet en ga hiermee over je huid (net erboven, dus niet op je huid zelf). Vergeet de tissue niet want je krijgt het product heeeeel lastig van het magneetje af. Je hebt dus geen water nodig! Het restje wat nog op je huid blijft zitten masseer je vervolgens lekker in en klaar is kees!

Het is echt een geweldig fijn maar vooral leuk masker. Ik vind vooral het gevoel er na heerlijk. Mijn huid is echt super zacht en voelt weer helemaal schoon aan. I LOVE IT!

Qua prijs is het wel echt een investering. Het Milky Dress Black Luster Mask kost namelijk €75 voor slechts 50ml. Behoorlijk prijzig dus. Maar wanneer je hem eenmaal hebt geprobeerd denk ik wel dat je echt helemaal happy bent! Het masker is bij Esthetic Health te koop.

Heb jij al eens van een magnetisch masker gehoord?

Handtekening Jamey