Mijn outfits zijn jullie nu wel gewend. En dat Bram weleens voorbij komt is ook inmiddels wel bekend. Maar dit keer heb ik een primeur! Mijn lieve dochter Noé heeft ook een superleuke outfit die ik graag met jullie deel. Lees je mee?

De tijd vliegt echt voorbij. Noé is inmiddels alweer 4 maanden en zit al op maat 62! Nou moet ik eerlijk zijn en heeft ze van sommige merken ook weleens 56 of juist 68. Maar voor het gemak hou ik 62 nu even als richtlijn. De pakjes, broekjes en rompertjes vliegen erdoorheen. Maar gelukkig is het bijna koningsdag en gaan we gezellig met de hele familie op de kleedjesmarkt staan.

My little Princess

Van Disney Baby ontving ons lieve meisje een geweldig leuke “prinsessen” jurk. Op de jurk staat de super schattige Miss Bunny uit Bambi. Die kennen we vast allemaal wel! Bij dit jurkje krijg je ook gelijk een vestje en een onderbroekje. Wij kregen er ook nog super lieve bijpassende schoentjes van Miss Bunny bij.

Disney Baby

Disney Baby

Noé draagt hier maat 62. Dit is precies aan nu. En gelukkig komt er nog een feestje aan dus kan ze het jurkje mooi gelijk showen! De jurk zelf heeft geen rits, of drukknoopjes. Je maakt hem dus dicht aan de achterkant met gewone knoopjes. Nu is Noé nog vrij rustig met aankleden. Maar wanneer je een beweeglijk kindje hebt kan dit nog weleens lastig worden.

Disney Baby

It’s all about the details

Dat Disney goed is in details kun je absoluut terugzien op het jurkje. Zo zit er namelijk een prachtige strik aan de achterkant en zitten er 3 rozen op de voorkant van haar jurk. Omdat ik het niet echt passend vind om een foto van mijn dochter in een onderbroekje te plaatsen laat ik dat even achterwegen. Maar ook die zit vol prachtige bloementjes.

Disney Baby

Disney Baby

Het vestje is ook heel erg schattig om te zien. En mocht het toch wat fris zijn nog dan is die ideaal! Wat ik wel mis bij dit setje is een legging of broekje. Het jurkje is namelijk vrij kort en ik vind een witte legging nou niet echt charmant hierbij. Het is dus nog best wel een dingetje om iets te vinden wat qua kleur goed past.

Het Miss Bunny setje uit de Disney Baby collectie is in de Disney Store te koop en kost 30 pond. Dat is ongeveer €35 (excl verzendkosten).

Vinden jullie het leuk om vaker outfits van Noé te zien?

Handtekening Jamey